AMFİ TİYATRO, KUBAT’I MİSAFİR EDECEK

Toroslar Belediyesi tarafından H.Okan Merzeci Mahallesi’nde 9 bin m2 alanda inşa edilen Amfi Tiyatro; ünlü sanatçı Kubat’ın sahne alacağı konsere ev sahipliği yapacak.

4 bin kişi kapasiteli tesiste, 14. Mersin Uluslararası Müzik Festivali kapsamında düzenlenecek programda; Folklorama ekibi de bir gösteri sunacak.

Amfi tiyatronun otopark düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna; “Hayata geçirdiğimiz projelerle Toroslar’ı tesis zengini yaptık. İlçemiz; sporun, kültür ve sanatın merkezi haline geldi” dedi.

16 Mayıs Cumartesi günü saat:20.00’de gerçekleştirilecek etkinliğe tüm Mersin halkını davet eden Başkan Hamit Tuna; “Amfi Tiyatro, yeri ve konumu itibariyle çok güzel bir tesis oldu. Tüm Mersin halkını 16 Mayıs Cumartesi günü saat:20.00’de gerçekleştireceğimiz etkinliğe bekliyoruz. Ünlü sanatçı Kubat’ın konser vereceği bu etkinlik ile Amfi Tiyatromuzu ilk defa halkımızın hizmetine açacağız. Sanat ve spor bizim vazgeçilmezimizdir. Burayı sanatsal faaliyetlerin ve konserlerin yanı sıra çayır güreşlerinin de yapılabileceği bir şekilde dizayn ettik. Okullarımız da etkinliklerini Amfi Tiyatroda da gerçekleştirebilecekler. Toroslar’ın her tarafı tesis oldu ve artık her tarafında etkinlik yapabilme şansı var. Amfi tiyatronun Toroslar ve Mersin halkına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.