Bayraklı Belediyesi Yeni Yılı Semtlerde Kutladı

561381Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, her yıl olduğu gibi bu yıl da Bayraklı’nın farklı bölgelerine kurulan stantlarla çocukların yılbaşı dileklerini topladı. Dilekleri hediyeye dönüştüren Başkan Karabağ, yeni yılın herkese barış, başarı, sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diledi.

Bayraklı Belediyesi Kültür Müdürlüğü ilçenin farklı noktalarına “bana dileğini söyle” stantları kurdu. Çocuklar da stantlarda kendilerine verilen kağıtlara yılbaşı dileklerini yazdı. Kimi çocuk bilgisayar, tablet, bisiklet kimi çocuk da kocaman bir bebek diledi. Başkan Karabağ da dileklerin arasından kura çekerek üç çocuğun dileğini hediyeye çevirdi.

Bayraklı sevgiyolu’nda gerçekleştirilen etkinlikte halk oyunları ekiplerinin gösterileri vatandaşların beğenisini kazanırken, çocuklar da kendileri için özel olarak hazırlanan eğlencelerle güzel bir gün geçirmenin keyfini yaşadı. Palyaçolar, resimler, yüz boyama ve danslarla gönüllerince eğlenen minikler yeni yılı güleryüzle karşıladı.

Bir diğer etkinlik ise, Bayraklı Belediyesi Nene Hatun Kız Misafirhanesi’nde düzenlendi. Geçtiğimiz yılda olduğu gibi bu yıl da öğrenciler tarafından hazırlanan etkinlikte birbirinden lezzetli yiyeceklerin yanı sıra, müzik eşliğinde dans eden öğrenciler yılın stresini attı. Yeni yılın ülkemize barış, huzur ve mutluluk getirmesini dileyen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Bayraklı’da düzenlenen etkinliklerin süreceğini, önümüzdeki yıllarda da aynı coşkuyla yeni yılı karşılayacaklarını kaydetti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.