BAŞKAN YÜCEL, ENGELLİ VATANDAŞLAR VE AİLELERİYLE YEMEKTE BULUŞTU

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ‘Engelliler Haftası’ dolayısıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında verilen yemekte engelli birey ve aileleri ile bir araya geldi. Başkan Yücel, gece boyunca engelli bireylerle tek tek ilgilenip, aileleriyle sohbet etti.

Alanya Belediyesi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında çeşitli etkinlikler düzenledi. Etkinlikler kapsamında Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, engelli bireyler ve aileleriyle Katya Otel’de düzenlenen yemekte buluştu. Alanya Belediyesi’nin organize ettiği yemeğe daire amirleri, oda başkanları, belediye başkan yardımcıları, birim amirleri, dernek başkanları, basın mensupları, engelli vatandaşlar ile aileleri katıldı.

BAŞKAN YÜCEL, KATKI SAĞLAYANLARA TEŞEKKÜR ETTİ.

Yemekte konuşan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediyesi olarak Engelliler Haftası kapsamında bir dizi etkinlik düzenlediklerini dile getirdi. Başkan Yücel, “Bu geceye katkı sağlayan ve engellilerle ilgili yürüttüğümüz projelere verdikleri destekle farkındalık oluşturduklarına inandığım başta; Alanya Ticaret ve Sanayi Odası olmak üzere Sayın Numan Gümrükçüler’e, değerli İşadamımız Kamil Köseoğlu’na, emek veren tüm personelime teşekkür ediyorum.” dedi.

‘HAYATA YELKEN AÇ PROJESİ’NE’ DESTEK VERENLERE İPEK KOZASINDAN TABLO HEDİYE EDİLDİ

Konuşmaların ardından Başkan Yücel, Alanya Belediyesi’nin ‘Hayata Yelken Aç’ projesine bir yelkenli hibe ederek katkı sağlayan Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin adına Altso Meclis Başkanı Metin Atalay’a engelli bireylerin yaptığı ipek kozasından çiçek tablosunu takdim etti. Yine bir yelkenli hibe ederek katkı sağlayan Elif A.Ş sahibi Numan Gümrükçüler’e, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula tablosunu takdim ederek teşekkür etti.

Son olarak, geceye ev sahipliği yaparak katkı sağlayan Katya Hotel sahibi Kamil Köseoğlu’na Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel teşekkür ederek, ipek kozasından çiçek yapımı tablo takdim etti.

Geç saatlere kadar süren gecede yemek ve müzik eşliğinde doyasıya eğlenen engelli birey ve aileleri, Başkan Yücel’e teşekkür ettiler.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.