ETİMESGUT’TA MOBİL VEZNE YOLLARDA

Etimesgut Belediyesi, Gezici Vezne(Mobil Vezne) ile mükelleflere emlak vergisi ödeme, beyan, kayıt gibi işlemler için kolaylık sunuyor.

Mobil vezne özellikle Şaşmaz gibi sanayi bölgesi ile Etimesgut Belediyesi’ne uzak Aşağı Yurtçu, Yukarı Yurtçu, Ballıkuyumcu, Şehit Ali ve Fevziye Mahalleleri’nde faaliyet gösteriyor. Vatandaşlar, belediyeye gelmeden işlemlerini mobil vezne aracılığıyla yaptırabiliyorlar. Belirlenen diğer mahallelerde belirli periyotlarla gezici vezne hizmet veriyor. Mobil veznenin hizmet vereceği mahalle ve tarihleri mahalle sakinlerine önceden duyuruluyor.

31 MAYIS SON
Emlak vergisi 2015 yılı ilk taksitleri 31 Mayıs’a kadar ödenebilecek. Ödemeler Etimesgut Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, Atakent Sosyal Tesisleri ile Mehmet Akif Ersoy Parkı içindeki Eryaman Ek Hizmet Binası’nda bulunan ödeme noktalarında yapılabilecek. Etimesgut Belediyesi hafta içi yığılmaları önlemek ve çalışan vatandaşların mağduriyetini gidermek amacıyla hafta sonu da açık olacak. 31 Mayıs Pazar gününe kadar vergi tahsilatı yapılacak.

EN KOLAY YOLU: www.etimesgut.bel.tr
İsteyen vatandaşlar internet üzerinden de vergilerini ödeyebilecekler. www.etimesgut.bel.tr adresinden “e-belediye” linkine tıklayan mükellefler, sicil numaralarını girerek kredi kartıyla işlemlerini yaptırabilecekler. Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, vatandaşlara mağdur olmamaları için ödemelerini son güne bırakmamaları uyarısında bulundu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.