BAŞKAN TUNA, MİRAÇ KANDİLİ’Nİ KUTLADI

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, 15 Mayıs Cuma Günü’nü 16 Mayıs Cumartesi Günü’ne bağlayan gece idrak edeceğimiz Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mesajında, Miraç Kandili’nin tüm İslam âleminin birlik ve beraberliğine, barış ve huzura vesile olması dileğinde bulunan Belediye Başkanı Hamit Tuna; “Dostluk ve yardımlaşmanın, feyiz ve bereketin coştuğu mübarek gecelerimizden biri olan Miraç Kandili’ni idrak etmenin huzurunu ve sevincini yaşıyoruz” dedi.

Başkan Tuna; “Miraç, alemlere rahmet olarak gönderilen Sevgili Peygamberimiz Hz.Muhammed’in (S.A.V.) insanlık adına Rahman ve Rahim olan Yüce Rabbimiz ile buluştuğu mukaddes ve manevi yolculuktur.İslam’ın şartlarından biri olan ‘Beş vakit namaz’ bu gece farz kılınmıştır. Bu geceler, kendimizi ve yaptıklarımızı bir kez daha gözden geçirmek ve sorumluluklarımızı hatırlamak bakımından bir fırsat olarak düşünülmelidir. Manevi duyguların üst seviyelere yükseldiği bu kutsal gecede yapılacak tüm duaların kabul olmasını diliyorum. Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V.) Allah’ın katına yükseldiği bu gecenin; memleketimizin, ülkemizin ve tüm İslam Alemi’nin birliğine, beraberliğine ve kardeşliğine vesile olmasını temenni ediyor, Mübarek Miraç Kandili’ni kutluyorum” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.