ENGELLİ ÖĞRENCİLER KAHVALTIDA KAYNAŞTI

10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Alanya Belediyesi Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi’nde eğitim gören öğrenci ve velileri Banana Beach Otel’de kahvaltı da bir araya geldi.

Alanya Belediyesi Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi tarafından organize edilen etkinlikte, katılımcılar gezi treni ile şehir turuna çıkarılıp, Damlataş-İskele –Atatürk caddesi güzergâhları gezdirildi.

Şehir gezisinden sonra Alanya Belediyesi Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi Çocuk Gelişim Uzmanları Aksen Uçaner ve Hüsniye Kıldırgıcı, merkezde eğitim gören öğrenci ve velileri ile birlikte Banana Beach Otel’de kahvaltıda buluştu.

Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi Çocuk Gelişimi Uzmanı Aksen Uçaner, “Eğitim sürecimizde öğrencilerimize günlük yaşam becerilerini ve sosyal ortamlarda kazandırmak istediğimiz davranışları pekiştirmeyi amaçlamaktayız. Düzenlenen kahvaltı organizasyonunda öğrenciler, ailelerine sosyal ortamlarda neleri başarabildiklerini gösterme fırsatı bulmuşlardır. Engelliler Haftası kapsamında da gerçekleştirdiğimiz bu kaynaştırma kahvaltısı ile de bireysel eğitim alan öğrenci ve velilerimizi bir araya getirerek birbirleri ile tanışıp, bilgi alışverişinde bulunmalarına katkı sağladık. “dedi

Kahvaltı etkinliğinden sonra öğrenciler, başkanlar parkında oyun oynarken bir gruba ait olma, yönergelere ve kurallara uyum sağlayarak verimli zaman geçirmekten dolayı mutlu oldular.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.