BAŞKAN GÖKÇEK POLATLI’DA

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Polatlı’ya 1.5 yılda yaptığımız yatırım 67 trilyonu buldu. Bu Cumhuriyet tarihi, ile mukayese edildiğinde inanılmaz bir rakam. Bunun çok daha fazlası geliyor” dedi.

Polatlı’da düzenlenen toplantıda konuşan Gökçek, Polatlı’nın Ankara Büyükşehir Belediyesi sınırlarına alınmasının ardından büyük bir hızla yatırımlara giriştiklerini bildirdi.

Polatlı’da en kısa sürede bir Aile Yaşam Merkezi yapmak istediklerini belirten Başkan Gökçek, Polatlı’da Büyükşehir Belediyesi’ne ait arsa bulunmadığını bu nedenle yer sıkıntısı çektiklerini, Polatlı Belediyesi’nden yer istediklerini ancak bu taleplerine olumlu cevap verilmediğini belirterek, “Eğer MHP’li Belediye Başkanı Polatlı’ya hizmet etmek istiyorsa, söyleyin bir yeri bize versin hemen bitirelim, Polatlı’ya bir Aile Yaşam Merkezi kazandıralım” diye konuştu.

Polatlı merkezindeki meydanın tanzim edilerek Polatlıya yakışır güzel bir meydan haline getirmeyi planladıklarını anlatan Başkan Gökçek, DSİ yetkilileri ile konuştuğunu Gökpınar Barajı’nın bu sene başlatılacağını, Büyükşehir Belediyesi olarak ta iki tane daha küçük göleti bitireceklerini müjdeledi.

Polatlı’da üretilen soğanın ziyan olmaması için bu sene soğan fabrikası kuracaklarını ifade eden Başkan Gökçek, bu sene özellikle mısır üreticileri için ücretsiz olarak mısır paketleme makinası temin edeceklerini anlattı .

Polatlılar için damızlık teke üretimine başladıklarını da belirten Başkan Gökçek, önümüzdeki yıllarda hayvancılıkla uğraşan köylülere damızlık teke dağıtacaklarını söyledi.

Gökçek, Polatlılı köylerine köy konakları yapılacağını da belirterek, “Köy konağı olmayan yerlerin köy konaklarını yapacağız. Köy konağı olan ama tadili mümkün olan yerlerin tadilatını yaparak vatandaşlarımızın rahatça bir araya geleceği duruma getireceğiz. Buraların masa sandalye gibi ihtiyaçlarının da karşılayacağız” diye kaydetti

Herkesin hizmetlere kendi köyünden başlanmasını istendiğini bildiren Başkan Gökçek, tüm köylere her türlü hizmetin gideceğini ama kendilerine en büyük desteği veren köylerden hizmete başlayacaklarını belirtti.

Başkan Gökçek Polatlı’da 30 köye oturma ve oyun grupları ile çocuk bahçeleri yapacaklarını da kaydetti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.