MİNİKLERİN MUHTEŞEM MEZUNİYET TÖRENİ

Etimesgut Belediyesi Zübeyde Hanım Kreş ve Etüt Merkezi, ilk mezunlarını verdi. Minik mezunlar, Korkut Ata Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen yılsonu etkinliğinde kep attılar.

ZÜBEYDE HANIM KREŞ İLK MEZUNLARINI VERDİ

AYAKTA ALKIŞLANDILAR
Kreş ve etüt merkezinde eğitim gören öğrenciler tarafından hazırlanan yılsonu gösterisi ile kep atma törenine Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel de katılarak sevinçlerine ortak oldu. Salonu hınca hınç dolduran veliler, gösteri yapan minikleri ayakta alkışladı. Minik öğrenciler, Ankara’nın Seymeni, Ege’nin Efesi oldular.

MİNİKLERDEN AY YILDIZ GÖSTERİ
Minik öğrenciler, hazırladıkları Ay Yıldız koreografisi ile büyük beğeni topladı. Yapılan gösterilerin ardından mezun olan 5 yaş grubu öğrencileri keplerini attılar. Çocuklarının gösterilerini büyük bir gururla izleyen aileler, programın sonunda onuncu yıl marşını söyleyen çocuklarına eşlik ettiler.

“ÖĞRENCİLER GELECEĞİMİZDİR”
Geceye katılan Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, “Çocuklarımız geleceğimizdir. Bizler toplumun her kesimine hizmet vermeye çalışıyoruz. Çocuklarımız için açtığımız kreşler ve etüt merkezleri ile eğitilmelerine ve kaynaşmalarına destek sağlıyoruz. Ailelerinden sonra, onları hayata hazırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Burada bulunan öğrencilerimiz, hazırlamış oldukları gösteriler ile yıl boyunca çalışmanın haklı gururunu yaşıyorlar” dedi.