Memiş’ten Salihli’ye Ziyaret

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, ilçelerde gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda ve Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu’na ziyarette bulundu. Memiş, ziyaretlerinin amacının hizmetlerin daha hızlı bir şekilde gelmesi için fikir alışverişi olduğunu belirtti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu ve Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya ziyarette bulundu. Memiş’e ziyaretlerinde Büyükşehir Belediyesi Salihli Koordinatörü Ali Rıza Ünveren de eşlik etti. İlk olarak Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı ziyaret eden Genel Sekreter Hali Memiş, ilçeye yapılacak hizmetler noktasında Kayda’ya bilgiler vererek, fikir alışverişinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda ise “ İlçemizi ziyaret etmenizden dolayı çok mutlu olduk. Hizmetler hakkında bizlerin de görüşlerini almak istemeniz bizleri çok memnun etti” diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi İyi Hizmetler Getirecektir
Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı ziyaretinden sonra Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu’nu ziyaret eden Genel Sekreter Memiş, “İlçenin mülki amiri olarak sizleri de ziyaret ederek, görüş ve taleplerinizi almak istedik. Hizmetler noktasında Büyükşehir Belediyesi olarak sizlerin bizlere aktarmak istediğiniz herşeyi dinleriz. Bu ziyaretlerimizle hem sizleri tanıyacağız hem de görüş ve önerilerinizi alacağız. İlçelere gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaretlerimiz devam edecek” diye konuştu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.