MURATPAŞA BELEDİYE BAŞKANINDAN ZİYARET

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, CHP Alanya İlçe Başkanı Şengül Yeşildal ve Murat Özçelik’le birlikte, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i makamında ziyaret etti.

Nezaket ziyaretinde bulunan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e, Büyükşehir Yasası üzerine de görüş alış-verişinde bulundu.

PLANLAMA VE YATIRIMLAR BÖLGESEL OLMALI

Antalya merkezin hizmet verdiği ilçelere çok uzak olduğunun altını çizen Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal, günlük kamu hizmetlerinin 200 km’lik bir mesafeden yönetilmesinin çok zor olduğunu söyledi. Başkan Ümit Uysal, Manavgat ve Alanya’nın özel bir düzenleme ile il statüsünde yönetilmesinin kamu yararına olacağını kaydetti.

Antalya Muratpaşa Belediye Başkan Ümit Uysal’ın sözlerine katıldığını belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ise planlama ve yatırımların bölgesel olması gerektiğini vurguladı. Yücel, “Büyükşehir Yasası bölgeye uymadı, uymayacakta. Bunu her zaman söylüyorum. Tip proje uygulamak doğru değil. Projeler bölgesel olmalı, bölgenin ihtiyaçlarına göre planlanmalıdır” dedi.

TEMEL ATMA TÖRENİNE DAVET

24 Haziran saat 17.00’da 200 sivil toplum kuruluşunun tek bir binada birleştirileceği büyük bir binanın temel atma törenini gerçekleştireceklerini söyleyen Muratpaşa Belediye Başkan Ümit Uysal, törene Başkan Yücel’i davet etti.

Belediye Başkanı Uysal’a ziyareti için teşekkür eden Alanya Belediye Başkanı Yücel, Uysal’a muz lifinden yapılma bir de pano hediye etti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.