14 HAZİRAN’DA TOPLU AÇILIŞ YAPILACAK

Etimesgut Belediyesi, 1 yılda 3 park, 1 kapalı pazar yeri ve zabıta noktası ile etiSEM eğitim birimlerini tamamladı. Hizmetlerin açılışı 14 Haziran Pazar günü yapılacak tören ve bölgede yaşayanlara güzel bir gün yaşatacak konserlerle yapılacak.

YAPRACIK TOKİ, KAPALI PAZAR YERİNE KAVUŞUYOR

Etimesgut Belediyesi, 1 yılda 3 park, 1 kapalı pazar yeri ve zabıta noktası ile etiSEM eğitim birimlerini tamamladı. Hizmetlerin açılışı 14 Haziran Pazar günü yapılacak tören ve bölgede yaşayanlara güzel bir gün yaşatacak konserlerle yapılacak. Etimesgut Belediyesi, 2014 yılında Büyükşehir Yasasıyla birlikte kendisine bağlanan 5 yeni mahallede yaptığı yatırımlarını hizmete açacak. Yukarı Yurtçu Mahallesi Kapalı Pazaryeri ve sosyal tesisleri, 14 Haziran Pazar günü saat 19:30’da törenle hizmete girecek. Açılışta ünlü sanatçılar konser verecek. Açılışı yapılacak tesisler için son hazırlıklar yapılıyor.

PAZAR YERİ VE SOSYAL TESİSLER
4 bin 500 metrekare alan üzerine inşa edilen kompleks bünyesinde Kapalı Pazaryeri, zabıta ve etiSEM eğitim birimleri yer alıyor. Kapalı pazarla bölge sakinleri meyve ve sebze ihtiyacını buradan en ucuza sağlayabilecek. Zabıta merkezi de hem Pazar yerinin hem de mahallenin huzur ve güvenliğiyle ilgilenecek. Kompleks bünyesinde bulunan Etimesgut Belediyesi Sürekli Eğitim ve Uygulama Merkezi (etiSEM) birimi mahalle sakinlerine kişisel gelişim ve mesleki eğitim verecek. etiSEM kapsamında birçok kurslar düzenlenecek. Vatandaşlar, kurslara katılarak zamanlarını en verimli şekilde değerlendirebilecekler.

Etimesgut Belediyesi ayrıca TOKİ Turkuaz Aile Sağlığı Merkezi’nin zemin ve üst katlarında revizyon başlattı. Bu alanlar da mahalle sakinlerinin ihtiyaçları doğrultusunda etiSEM kurs alanları olarak değerlendirilecek.

KISA SÜREDE ÖNEMLİ HİZMETLER
Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, 2014 yılından itibaren Aşağı Yurtçu, Yukarı Yurtçu, Şehit Ali, Fevziye ve Ballıkuyumcu mahallelerinin Etimesgut Belediyesi’ne bağlandığını hatırlatarak, “1 yılda bu mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın istek ve ihtiyaçlarını kısmen de olsa karşılayacak hizmetler gerçekleştirdik. Bunlar elbette yeterli değil, ancak kısa sürede parklar, kapalı pazaryeri ve etiSEM birimimizi tamamladık, hizmete açacağız” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.