Levent Uğur ‘MHP’ dedi

levent_ugur_mhp_dediOba’nın başarılı gençlerinden, bankacı Levent Uğur da tercihini MHP’den ve Adem Murat Yücel’den yana kullandı

Levent Uğur ‘MHP’ dedi
MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel’e destek tüm hızıyla devam ediyor. Alanya Belediye Meclis Üyesi Aday Listesi’ni İlçe Seçim Kurulu’na teslim ettikten sonra sahalara inme kararı alan Yücel’e bir destek de Oba’nın tanınmış başarılı gençlerinden bankacı Levent Uğur’dan geldi. Ailesi ve beraberindeki kalabalıkla birlikte MHP Seçim Ofisi’ne giden Levent Uğur’u burada MHP İlçe Başkanı Cafer Uyar, Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel ve vatandaşlar karşıladı.

Üzerinde “Seninleyiz Adem Murat Yücel” yazılı bir çelenkle seçim ofisine giden Levent Uğur ve yaklaşık 200 vatandaşa MHP rozeti takıldı. Bugüne kadar herhangi bir yerde aktif siyaset yapmadığını belirten Levent Uğur, “Ben ve dostlarım MHP’nin ve Adem Başkan’ın çizgisini benimsediğimiz için böyle bir karar aldık. Bugün burada olmaktan çok mutluyum. Hepimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.