TATİL KAMPLARININ İLK KONUKLARI YAŞLILAR

-BÜYÜKŞEHİR’İN TATİL KAMPLARININ İLK KONUKLARI YAŞLILAR…
-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YAZ AYLARI BOYUNCA BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ, YAŞLILARI VE ENGELLİLERİ AKÇAY, AKÇAKOCA VE KESİKKÖPRÜ’DE BULUNAN KAMPLARINDA AĞIRLAYACAK
-HER HAFTA BİR GRUBUN ÜCRETSİZ OLARAK AĞIRLANACAĞI KAMPLARININ İLK KONUKLARI OLAN YAŞLILAR DÜZENLENEN TÖRENLE AKÇAKOCA’YA UĞURLANDI

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz olarak hizmete sunulan tatil kampları, sezonu yaşlı konuklarıyla açıyor.

Büyükşehir Belediyesi Yaşlılar Hizmet Merkezi’nin 60 yaş üzeri 110 üyesi, düzenlenen törenle Akçakoca Tatil Kampı’na uğurlandı.

Büyükşehir Belediyesi eski Otobüs Dairesi Başkanlığı Alanı’nda düzenlenen törende yaşlılar hazırlanan 3 otobüslere bindirilerek Akçakoca Tatil kampına gönderildiler.

Batı Karadeniz Bölgesi’nde yeşilin mavi ile buluştuğu muhteşem manzarası ile her türlü sosyal ve kültürel imkanın sağlandığı Akçakoca Tatil Kampı’nın yaşlı konukları, bir hafta süreyle yazın ve güzel havanın tadını çıkaracaklar. Her yıl olduğu gibi bu yıl da ulaşım dahil tüm ihtiyaçları Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanan yaşlılar, tatil süresince kendileri için düzenlenecek, geziler, eğlence dolu aktivite ve yarışmalarla dolu günlerin keyfini ve mutluluğunu yaşayacaklar. Yaşlılar, 5 yıldızlı otel konforundaki tesislerde bulunan doktor, hemşire, itfaiye, uzman eğitmenler, sosyal ilişkiler uzmanı, yemek personeli ve cankurtarandan oluşan uzman kadro sayesinde güven içinde tatillerini geçirecekler.

-14 HAZİRAN’DA ENGELLİLER, 15 HAZİRAN’DA ÖĞRENCİLER UĞURLANACAK-
Her yıl olduğu gibi bu yılda okullarında takdir ve teşekkür alarak büyük bir başarıya imza atan öğrenciler de Akçay, Akçakoca ve Kesikköprü’de bulunan Büyükşehir’in sosyal ve dinlenme tesislerinde hiçbir ücret ödemeden tatilini keyfini çıkartacaklar. Yaşlılardan oluşan ilk kafilesine kapılarını açan kamplar, yaz boyunca her hafta ayrı bir grubun katılımıyla devam edecek.

Büyükşehir Belediyesi, ücretsiz tatil kamplarında misafirlerine, 5 yıldızlı otel konforunda, etkinlikler, geziler, turnuvalar ve çeşit çeşit eğlenceyle dolu muhteşem bir tatil keyfi sunacak.

Her hafta bir grubun konuk edileceği kamplara engelliler 14 Haziran’da, başarılı öğrenciler de 15 Haziran’da gönderilecek.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.