Erdemli Belediyesinden yeni bir proje daha, HOŞ GELDİN BEBEK

Erdemli Belediyesi, bir ilke daha imza attı. Erdemli sınırları içerisinde yaşayan, yeni çocuk sahibi olan ailelere bebek sepeti hediye eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “sosyal belediyeciliğin gereği olarak, doğumundan ölümüne kadar tüm vatandaşlarımızın hizmetindeyiz” dedi.

Erdemli Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışını sürdürüyor. Bu bağlamda birçok faaliyete imza atan belediyeden yapılan açıklamalarda bu tür etkinliklerin süreceği kaydedildi. Geçtiğimiz günlerde Erdemli’nin ilk şehir tiyatrosunu kuran Erdemli Belediyesi, sosyal belediyecilik alanında son olarak hoş geldin bebek projesine imza attı.

TOLLU: “Belediyecilik sadece yol, su ve çöp değil”
İlçede yeni doğan bebeklere bebek sepeti armağan eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ayrıca bebeklere bir de “hemşehrilik sertifikası” verdi. İleri de büyüdükleri zaman bebeklerimiz bu sertifikayı okusunlar” diyerek birer hatıra olması açısında bu sertifikaları hazırladıklarını beyan eden Tollu, belediyeciliğin sadece yol, su, çöp hizmeti olmadığına işaret etti.

Erdemli Belediyesinin insanların refah düzeyinin arttırılması adına bir takım hizmetler yaptığını belirten Başkan Tollu, her kesimden vatandaşın, her türlü hizmet beklentisini dikkate aldıklarını ve bu beklentileri en iyi şekilde karşılayabilmek için çalıştıklarını söyledi. Daha önce çeşitli alanlarda yapılan yardımlara bir yenisinin eklendiğini vurgulayan Tollu, sözlerini şöyle sürdürdü:

TOLLU: “İnsanın doğumundan ölümüne kadar belediye hizmet sunar”
“Eğitim, kültür ve gelir düzeyine göre vatandaşların bizden değişik beklentileri var. Bu beklentileri Erdemli Belediyesi olarak en iyi şekilde karşılayabilmek için çalışıyoruz. Bunu başarabilecek personel ve teknik kapasiteye sahibiz. Bunun için 7/24 çalışıyoruz. Tekrar altını çizerek belirtmek istiyorum, Erdemli Belediyesi olarak doğumundan ölümüne kadar tüm vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.”

Belediye yetkililerinden alınan bilgilere göre hediye bebek sepeti içerisinde şampuandan bebek bezine varıncaya kadar bir bebeğin bir aylık ihtiyaçlarını karşılayacak malzemenin bulunduğu ve yaklaşık 200 aileye hediye sepetinin takdim edildiği ve başvuru olması halinde bu yardıma devam edileceği bildirildi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.