BARBAROS MAHALLESİ CAMİ VE TAZİYE EVİ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Tarsus Belediyesi öncülüğünde Barbaros Mahallesi’nde cami ve taziye evi çalışmalarına başlanıldı.

Barbaros Mahallesi’nde bulunan Sağlık Ocağı yanında çalışmalarına başlanılan cami ve taziye evi yerini inceleyen Belediye Başkanı Şevket Can, önümüzdeki günlerde temelinin atılacağını söyledi.

Barbaros Mahalle Muhtarı Salih Başkan ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Can, 1612 m2 üzerinde kurulan alanda zeminin taziye evi ve üstü ise cami olarak planlandığını belirtti.

Taziye evi yapımı vatandaşların da takdirini kazanırken, sosyal belediyecilik uygulamasının bir gereksinimi olarak gördükleri taziye evlerinin kısa sürede bir bir hizmete gireceğini belirten Başkan Can, hayırseverlerin desteğiyle güzel bir çalışmaya imza attıklarını söyledi.

Tarsus genelinde çok sayıda taziye evi projesini hayata geçireceklerinin altını çizen Başkan Can, “Tarsus’umuzda taziye evlerinin sayısını arttırarak aynı zamanda güzel bir sosyal projeye faaliyete geçiyoruz. Hayırseverlerin desteği ile Taziye Evleri çalışmalarımız hızla devam ediyor. İhtiyaç duyulan bölgelere taziye evleri yapacağız. Vatandaşlarımız kalıcı ve daha temiz bir ortamda taziyeleri kabul edecekler. Barbaros Mahallemizde büyük bir eksikliği gidecek olan Cami ve taziye evi projesi için çalışmalara başladık, önümüzdeki günlerde de temelini atacağız.

Tarsus Belediyesi Barbaros Mahallesi Cami ve taziye evi 1612 m2 alan üzerinde kurulu. Zemin kat taziye evi, üst katı ise cami olacaktır” şeklinde konuştu

Tarsus’ta yakalanan huzur ve barışın en iyi şekilde sürdürülmesi için çalıştıklarını ifade eden Başkan Can, “İnşallah Tarsus’umuzda, eşit bir hizmet anlayışı ile ayrım yapmadan, ayırmadan, kaynaştırarak birlik ve beraberliği koruyacağız. Bizlerin hangi dinden, hangi ırktan, hangi milletten, hangi memleketten olduğu önemli değil, belediye olarak hemşehrilerimizin Tarsus’ta yaşaması bizler için yeterlidir” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.