RAMAZAN AYI ÖNCESİ CAMİLER TEMİZLENİYOR

Mahallelerde bulunan 72 caminin genel temizliğini tamamlayan Alanya Belediyesi cami temizlik ekibi, yaklaşan ramazan ayı öncesi merkezde çalışmalarını arttırarak sürdürüyor.

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü bünyesinde bulunan 10 kişilik ekip, Ramazan ayının yaklaşması nedeni ile çalışmalarını yoğunlaştırdı. Cami temizleme ekibi, Alanya merkez camilerinde temizliğe başladı. Cami temizleme ekibi, son teknoloji ürünü temizlik makineleri yardımıyla merkez camilerinin genel temizliğini yapıyor. Bugüne kadar 72 caminin temizliğini tamamlayan ekip bugün de Aliimam Cami’nde çalışmalarına devam etti.

BAŞKAN YÜCEL, ”CAMİLER DÜZENLİ OLARAK TEMİZLENECEK”

Alanya merkez ve mahallelerde bulunan tüm camilerin düzenli olarak temizlendiğini ifade eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ”Düzenli olarak tüm camilerin temizliği yıl boyunca yapılıyor. Ramazan ayı öncesinde halkımızın ibadetlerini hijyenik bir ortamda yapmaları için çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Merkez başta olma üzere tüm mahallelerimizde bu uygulama devam edecek.” dedi.