TEBEV İLE YÜZLER GÜLMEYE DEVAM EDİYOR

Tepebaşı Belediyesi Evde Bakım Hizmetleri (TEBEV), ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Bu kapsamda 15 yıldır Quadriparazi hastası olan Gönül Karagöz’e akülü araç verildi.

83 yaşındaki demans hastası annesi, 18 yaşındaki manik depresif yeğeni ve abisi ile birlikte yaşayan, 15 yıldır Quadriparazi hastası olan 45 yaşındaki %76 engelli Bedriye Karagöz, artık kendi başına ulaşımını sağlayabilecek. Kendisine akülü engelli aracı verilen Karagöz, aracı ile eski gündelik hayatını değiştirebilecek. Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ve TEBEV ekibi ile gerçekleştirilen ziyarette çok mutlu olduğunu belirten Karagöz, Başkan Ataç’a kendisine verilen hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Ayrıca TEBEV, sağlık desteği, bez, ulaşım ve gıda desteğini de sürdürüyor.

Himayesindeki 520 eve hizmet götüren TEBEV, bu adreslerdeki vatandaşların sağlık kontrollerini rutin olarak yapıyor. Ayrıca yaşanılan yerlerin fiziki onarımlarıyla da ilgilenen TEBEV, vatandaşların sağlıklı ve uygun koşullarda yaşamlarını sürdürmelerine yardımcı oluyor.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.