Başkan Kurt, “Odunpazarı sevgiyi aşılamalı”

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Ramazan Bayramı nedeniyle belediye personeli ile bayramlaştı.
Odunpazarı Belediyesi merkez binada çalışan personel ile belediye meclis salonunda bir araya gelen Başkan Kurt, çalışanlar ile tek tek bayramlaştı. Daha sonra Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü personelini ziyaret etti.

Bayramların herkes tarafından önemsenmesi gerektiğinin altını çizen Başkan Kurt, şöyle konuştu:

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU
“Bayramlar, hem birlik beraberlik hem dayanışma örneği olmalı hem de manevi açıdan bizi tatmin eden günler olmalıdır. Ne yazık ki Türkiye’de insanlar geçim sıkıntısında, geçim derdinde olduğu için bu tür önemleri unutuyor, azaltıyor. İnşallah gelecek dönemlerde daha iyi ekonomik koşullar doğar. Şimdi insanlar üzerinde çok yanlış ve kötü baskılar var. Bunları aşmak lazım, bunun için direnmek lazım. Hiç kimse kimsenin inancına ya da ibadetine karışma hakkına sahip değildir. En önemli özgürlüklerden birisi inanç ve ibadet özgürlüğüdür. Bunu da hepimizin savunması gerekir.”

ODUNPAZARI SEVGİYİ AŞILAMALI
Huzurlu bir çalışma ortamı sağlandığı zaman başarının geleceğine inandığını belirten Başkan Kurt, “Türkiye bayramları tatil havasında kutlayan ya da bayramlardaki o dayanışmaları unutan bir ortam haline geldi. Bunun sebebi Ali ya da Veli değildir. Bu koşulları düzeltmemiz lazım. Düzeltmek için çok çalışmamız lazım. Odunpazarı Belediyesi olarak bizim gerçekten insanların birbirini sevdiği bir ortam yaratmamız lazım. Bunu sağlarsak başarılı oluruz. Odunpazarı Belediyesi olarak yaptığımız işlerin en iyisini yapmamız lazım” dedi.

Meclis salonundaki bayramlaşmaya Belediye-İş temsilcisi Ali Gümüş, Türk Yerel Hizmet-Sen Eskişehir Şube Başkanı Hasan Hüseyin Uygun, Bem-Bir-Sen temsilcisi Fetullah Özsarı’da katılarak belediye personelinin bayramını tebrik etti.
“Türkiye’de ilk defa asgari ücretlerden vergi alınmıştır” diyen Türk Yerel Hizmet-Sen Eskişehir Şube Başkanı Hasan Hüseyin Uygun, “Kamu kurumunda çalışan memurlar vergi darbesi ile karşı karşıya kalmıştır. Vergi darbesi ile karşı karşı kalınmayan bayramlar diliyorum” şeklinde konuştu.

Belediye personelinin bayramını kutlayan Bem-Bir-Sen temsilcisi Fetullah Özsarı ve Belediye-İş temsilcisi Ali Gümüş de çalışanlara aileleri ile nice mutlu bayramlar dileklerinde bulundu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.