TARSUS ZABITASI KALDIRIM İŞGALİNİ ÖNLÜYOR

Tarsus Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler “Yaya Trafiğini Rahatlatıcı” nitelikte çalışmalar yapmaya devam ediyor.

Kaldırım işgalini önlemek amacı ile Zabıta ekipleri tarafından ‘Kaldırım Temizleme ve İşgalleri Önleme Uygulaması’ yapıldığını belirten Belediye Başkanı Şevket Can, vatandaşların kaldırımları rahat kullanması için çalışmaların devam edeceğini söyledi.

Başkan Can, “Son günlerde Zabıta Müdürlüğümüze gelen kaldırımlarla ilgili yoğun şikâyetler üzerine, Zabıta ekiplerimizce, vatandaşlarımızın daha rahat hareket etmesi ve yayaların kullandığı kaldırımların temiz olması açısından denetimler yapıldığını söyledi.

‘Sarı Çizgi’ uygulamasına esnafların ve dükkan sahiplerinin uymasını ve gelişigüzel kaldırımların işgal edilmemesini söyleyen Başkan Can, Ali Menteşoğlu Caddesi, Abdi İpekçi Caddesi, Adana Caddesi, Mersin Caddesi ve Atatürk Caddesi ile Yarenlik alanında kaldırım işgalleri ile ilgili çalışmalar yapıldı ve kaldırımı işgal eden esnaflara Belediye Zabıta Tembihnamesi’nin 39. Maddesi hükümleri hatırlatılarak kaldırım üzerindeki sergi amaçlı mallar kaldırıldı” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.