MHP’li Vural: PKK’nın heykelini dikiyorlar

vural2PKK’nın ilk silahlı saldırısını düzenleyen grubun içinde yer alan ve daha sonra öldürülen Mahsum Korkmazın heykelinin Diyarbakır’ın Lice İlçesi’nde dikilmesini eleştiren MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün heykelleri indiriliyor, sözleri indiriliyor, PKK paçavralarıyla bir teröristin heykelleri dikiliyor” dedi.

Antalya’nın Alanya İlçesi Gökbel Yaylası’nda dün gece başlayan 10’uncu Gökbel Yaylası Yağlı Pehlivan Güreş Festivali’nin açılışında konuşan MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, hükümeti eleştirdi. Güreş şenliklerine büyük coşkuyla başladıklarını belirten Vural, “Öncelikle MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin tüm Alanyalılara selamıyla sözlerime başlayacağım. Sizlere teşekkür ediyorum çünkü MHP’li Adem Murat Yücel’i belediye başkanı yaptığınız için çok teşekkür ediyorum. Başkanınızı seçtiniz ve artık hizmet dönemine geçtik. Bundan sonra Alanya’da hangi partiye oy verirse versin tüm vatandaşlara hizmetimiz ulaşacaktır” dedi.

“PKK ANIT DİKİYOR”
Türkiye topraklarına 950 yıl önce Sultan Alparslan’ın Anadolu’ya girmesiyle Türk mührünün vurulduğunu kaydeden Vural, şöyle konuştu: “Mühür vuruldu, fakat gelin görün ki Diyarbakır’da, 1984 yılında kurulan ve askerlerimizi şehit eden PKK terör örgütünün heykeli dikiliyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün heykelleri indiriliyor, sözleri indiriliyor, PKK paçavralarıyla bir teröristin heykelleri dikiliyor. Soruyorum, devlet nerede? Bu heykel yapılırken nasıl izin veriliyor. 15 Ağustos’ta, PKK terör örgütünün kuruluş yıldönümünde Mahsum Korkmaz adında bir teröristin heykeli dikiliyor ve buraya da PKK şehidliği deniliyor.” (DHA)

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.