Başkan Yanılmaz: “Elektromekanik Otopark Hayırlı Olsun”

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın ‘Marka Şehir Elazığ için Çözüm Planları’ arasında yer alan Elektromekanik Otopark hizmete sunuldu.

Şehir içi trafiği rahatlatmak amacıyla hayata geçirilen çok katlı Elektromekanik Otoparkların ilki, Salı Pazarında hizmet vermeye başladı.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elektromekanik Otopark’ta incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.
Elektromekanik Otopark; 4 üniteden oluşarak, 48 araç kapasitesine sahip. Modern kentleşme yolunda atılmış önemli bir adım olan Elektromekanik Otoparklar, dar alanda kapsamlı hizmet olanağı sağlıyor.

BAŞKAN YANILMAZ:
ÇÖZÜM PLANLARI BİR BİR HAYATA GEÇİRİLİYOR”
Şehir merkezindeki trafik yoğunluğunu gidermek için çalıştıklarını ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, açıklamasında şunları söyledi:
“Marka Şehir Elazığ İçin Çözüm Planlarımız arasında yer alan çok katlı Elektromekanik Otopark Salı Pazarında hizmete sunuldu. Bu projeyle modern şehirlerin otopark sorununa getirilebilecek en akılcı çözümü şehrimize kazandırdık. Son derece güvenli ve pratik kullanıma sahip olan akıllı otoparkımız şehrimize hayırlı olsun.”