Özkök Paşa’dan Büyükşehir’e Ziyaret

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Türk Silahlı Kuvvetleri Genel Kurmay eski Başkanı Orgeneral Hilmi Özkök’ü makamında konuk etti. Başkan Ergün’ün çok güzel hizmetler gerçekleştireceğini dile getiren Özkök, şehrin her yerine Büyükşehir Belediyesi tarafından donatılan LED aydınlatmalı hilallerden de beğeniyle bahsetti.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin 24. Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral Hilmi Özkök, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Özkök’ü Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Cengiz Ergün, Genel Sekreter Halil Memiş, Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Yalçınkaya, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler ve Daire Başkanları kapıda karşıladı.

Ziyarette Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Özkök’e, Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde gerçekleştirdiği yapılanma çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Başkan Ergün, “Geçtiğimiz hizmet döneminde 5 yıl Manisa Belediyesi Başkanlığı görevini başarıyla gerçekleştirdik. Bu dönemde Manisa’nın Büyükşehir olmasıyla birlikte geride kalan yaklaşık 16 aylık süre içerisinde, il genelinde koordinasyon merkezlerinin, MASKİ’nin ve Büyükşehir Belediyesi’nin yapılanmasını gerçekleştirdik. Artık sahada vatandaşlarımıza hizmet vermeye başladık. 2016 yılından itibaren gerçekleştireceğimiz çok daha büyük projelerimizin hazırlıkları bitme aşamasında. Büyükşehir Belediyesi kendini sahada göstermeye başladı” diye konuştu.

Şehrin her yeri ay yıldız
Şehrin her yerine Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından donatılan LED aydınlatmalı hilallerden beğeniyle bahseden Özkök ise, “Birçok yönden Manisa’nın adını sürekli duyuyoruz. Oturduğum sitede yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı LED’li hilallerden övgüyle bahsettiler. Hoşuma da gitti. Telefonuma da açılış resmi olarak koydum. Manisa’da her yerde var. Mutlaka çok güzel hizmetler getireceksiniz” diye konuştu. Başkan Ergün ziyaretin sonunda Özkök’e, Osmanlı İmparatorluğu döneminden temsili kaftan hediye etti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.