ERDEMLİ KURAN EĞİTİMİ AÇISINDAN ÇOK ÖNEMLİ

Başkan Tollu Kuran Kursu dayanışma etkinliğinde konuştu

ERDEMLİ KURAN EĞİTİMİ AÇISINDAN ÇOK ÖNEMLİ

Erdemli’de İlçe Müftülüğü ve Karahadırlı Kuran Kursu Derneği tarafından bir dayanışma programı düzenlendi. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’nun da katıldığı programda Başkan Tollu başarılı öğrencilere altın hediye ederken, dernek tarafından da Tollu’ya yapmış olduğu hizmetler anısına bir plaket takdim edildi.

Erdemli Karahadırlı mahallesinde ilçe Müftülüğü ve Karahadırlı Kuran Kursu Derneği tarafından bir dayanışma etkinliği düzenlendi. İkramların yapıldığı, Kuran-ı Kerim tilavetiyle ilahilerin okunduğu ve duaların edildiği programa katılım bir hayli yoğun olduğu gözlemlendi. Etkinliğe katılarak vatandaşlarla bir araya gelen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, burada vatandaşlara hitaben bir konuşma yaptı. Programın düzenlenmesinde emeği geçenlere ve tüm katılımcılara teşekkür eden Tollu, dini eğitimin önemine dikkat çekti. Erdemli’de vatanını, milletini, bayrağını seven insanların çokluğunu bu tür eğitimlere bağlayan Başkan Tollu, hem Kuran Kurslarını yaşatan dernek yöneticilerine hem de çocuklarını bu Kuran Kurslarına gönderen öğrenci velilerine minnet ve teşekkürlerini sundu.

Erdemli’nin Kuran eğitimi açısından çok önemli bir konumda olduğuna dikkat çeken Başkan Tollu, “isteyen herkesin mahallesinde bir, hatta birkaç tane eğitim alabileceği kurumlar mevcut, bu konuda ilçe müftülüğümüze de gayretlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Etkinlikte yapmış olduğu hizmetlerin anısına Başkan Tollu’ya bir teşekkür plaketi takdim edilirken, Başkan Tollu da bu yıl Kuran Kursunda başarılı olan öğrencilere altın armağan etti. Konuşmalar ve ilahi dinletileriyle birlikte yemek ikramının da yapıldığı program slayt gösterileriyle sona erdi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.