Başkan Tollu: Şehit ve gazilerimize sahip çıkmak boynumuzun borcudur.

BELEDİYE BAŞKANI TOLLU’DAN GAZİ CULU’YA EV SÖZÜ

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin’e yönelik Zeytin Dalı Harekatı’nda yaralanan Siirt Komanda Tugayında görevli Uzman Çavuş Halil Culu’ya geçmiş olsun dileklerini iletti. Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Afrin Gazisi Culu’ya gerçekleştirdiği ziyaretin ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu. Başkan Tollu, ‘’Gazi olarak şehrimize dönen Halil Culu, şu anda gayet sağlıklı, kendisine Allah’tan acil şifalar diliyorum. Sevgili kardeşimiz bizlerin rahatı, mutluluğu için canını hiçe sayarak gazilik makamına yükselmiştir. Bizler de onun ve kıymetli ailesi için Erdemli halkımız ile birlikte ne gerekiyorsa yapacağız. Bizler, onlar sayesinde var isek, onlar için her şeyi yapmak boynumuzun borcudur. Gazimiz ve ailesi bizlere emanettir’’ mesajını verdi. Başkan Tollu, Erdemli’nin kadirşinas, hayırsever işadamlarıyla birlikte Gazi Halil Culu’ya ev armağan etmek için girişim başlattıklarını dile getirdi.

BİZLERE ONLARIN HİZMETKÂRI OLMAK DÜŞÜYOR

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, İlçe Kaymakamı Avni Kula, Jandarma Komutan vekili Yüzbaşı Savaş Cingöz, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Şahingözlü Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin’e yönelik Zeytin Dalı Harekatı’nda yaralanan Siirt Komando Tugayında görevli Uzman Çavuş Halil Culu’ya geçmiş olsun ziyaretinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu. Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Şehit ve gazilerin sayesinde bugün bu ülkede özgür bir şekilde yaşadıklarının altını çizerek, “bizlere de onlara hizmetkârı olmak düşüyor. Onlar emredecek bizler de yerine getireceğiz. Erdemli Belediyesi her zaman şehit yakınları ve gazilerimizin hizmetindedir. Onların hakkı maddi hiçbir değerle ödenmez. Çünkü onlar bu memleketin gerçek sahipleridir” diye konuştu.

GAZİ VE ŞEHİTLERİMİZE ÇOK ŞEYLER BORÇLUYUZ

Bu vatanın tapusunun şehit ve gazilere ait olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ‘ölürsem şehit kalırsam gazi olurum’ diyerek seve seve cepheye koşan bir milletin mensubu olduğumuz için Allah’a şükrediyoruz’ ifadelerine yer vererek, ‘’Gazi ve şehitlerimize çok şeyler borçluyuz. Onlar bu memlekette saygıyı ve hizmeti en birinci olarak hak edenlerdir’’ diye konuştu. Gazi Halil Culu’ya kahramanca mücadelesinden dolayı teşekkür eden Başkan Tollu, Mehmetçik’in vatanın ve milletin bekası için çok önemli görevler gerçekleştirdiğini ifade ederek, Erdemli Belediyesi ailesi olarak tüm birimleriyle personelleriyle her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

ONLARA LAYIK OLABİLMEK İÇİN 7/24 ÇALIŞIYORUZ

Başkan Tollu, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin’e yönelik Zeytin Dalı Harekatı’nda yaralanan ve Gazilik Mertebesine erişen Halil Culu’yaev armağan edilmesi için girişim başlattıklarını kaydetti. Gazilik ve şehitlik mertebesinin dünyevi ve uhrevi hayatların en üst mertebesi olduğunu anlatan, bu memlekette huzur içerisinde yaşanıyorsa bunun şehit ve gazilerin fedakârlıkları sayesinde olduğunun altını çizen Başkan Tollu, “bu vatanın ilelebet ayakta durabilmesi için bizi biz yapan değerler etrafında ortak payda oluşturarak devletimizi ve bayrağımızı hür ve bağımsız bir şekilde yaşatmalıyız” dedi. Cephede şehit olan ve kan dökerek gazi olan vatan kahramanlarının yakınlarına 7/24 her zaman hizmete hazır olduklarını hatırlatan Başkan Tollu sözlerini şöyle sürdürdü: “Onlara layık olabilmek için 7/24 çalışıyoruz. Onlar için ne söylesek ne yapsak azdır. Onlara bir nebze diyet borcumuzu ödemek adına her türlü hizmet taleplerinizi ne olur bizlere iletiniz ve dualarınızı bizlerden esirgemeyiniz. Bu ülkenin sevenleri olduğu kadar sevmeyenleri de var. Hain güçler kirli emellerine ulaşmak için, bu ülkenin birliğini ve dirliğini bozmak için var güçleriyle çalışıyor. Cenabı Hak bu millete ilelebet hür ve bağımsız olarak yaşamayı nasip etsin. Allah onların yardımcısı olsun.”

GAZİMİZE BİR EV ARMAĞAN ETMEK İSTİYORUZ

Şehit ve gazilerin hayatına ve yaşadıkları dönemlere bakıldığında onların bu vatan için özel olarak gönderildiğini düşündüğünü söyleyen Tollu, bu milletin çok bedel ödediğine vurgu yaparak ilçede bulunan hayırsever ve iş adamlarıyla birlikte Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin’e yönelik Zeytin Dalı Harekatı’nda yaralanan ve Gazilik Mertebesine erişen Halil Culu’ya bir ev armağan etmek için girişim başlattıklarını vurguladı. Başkan Tollu, ‘’Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Onlar için ne yapsak azdır. Onlar her türlü hizmetin en iyisine layıktırlar. Onların sayesinde bugün buralardayız. Biz de onlara layık olabilmek için küçük bir şey yapmak istiyoruz ve bir ev armağan etmek istiyoruz. Erdemli’nin kadirşinas, iş adamları ve hayırsever insanlarıyla birlikte gazimize bir nebze diyet borcumuzu ödemek adına her türlü hizmet taleplerinizi yerine getireceğimiz gibi hayırsever iş adamlarımızla birlikte bir de ev armağan etmek istiyoruz” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.