MHP Lideri Bahçeli’den Adana’ya Müjde

Adana Büyükşehir Belediyesi Hüseyin Sözlü, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti

Kente kazandırdığı 1071 projenin uygulama aşamasındaki gidişatı hakkında MHP Lideri Bahçeli’ye bilgi veren Başkan Hüseyin Sözü, Adana’da milliyetçi ve üretken belediyecilik anlayışının en güzel örneğini sergilediklerini ifade etti

‘’MİLLİYETÇİ VE ÜRETKEN BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIYLA’’

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret ederek kentin vizyonunu değiştirecek Büyükşehir Belediyesi hizmetleri ile ilgili brifing verdi. Adana’da yapımı devam eden projelerin 2018’in ikinci yarısında büyük ölçüde tamamlanacağını söyleyen Başkan Hüseyin Sözlü, kentte milliyetçi ve üretken belediyeciliğin en güzel örneğini sergilediklerini ifade etti.

‘’DESTEĞİMİZ TAM’’

Adana Büyükşehir Belediyesi olarak hem kent kırsalında hem de merkezde hemşerilerinin refahı için yoğun mesai harcadıklarını aktaran Başkan Hüseyin Sözlü, MHP Lideri Bahçeli’den Adana Metrosu’nun diğer illerdeki gibi Ulaştırma Bakanlığı’na devralınması hususunda desteğinin tam olduğunu ve bizzat takipçisi olacağının müjdesini aldı.

Ziyaretin sonunda MHP Lideri Bahçeli, hemşerilerine sevgi ve selamlarını gönderdi.