BAŞKAN CAN, İLKÖĞRETİM HAFTASINI KUTLADI

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, 2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılının başlaması nedeniyle yayınladığı mesajda, başarılı bir eğitim öğretim yılının geçmesini diledi.

Başkan Can, İlköğretim Haftasının tüm öğrencilere, öğretmenlere ve velilere hayırlı olmasını temenni etti.

Türkiye’nin en önemli meselesinin eğitim olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Şevket Can, ülkemizin geleceğinde söz sahibi olacak çocuklarımızın geleceğe en iyi şekilde hazırlanmaları için yerel yönetim olarak üzerlerine düşen görevi yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini kaydetti.

Başkan Can, “Öğrenciler bizim göz bebeğimizdir ve geleceğimizdir. Öğrenciler ülkemizin teminatıdır. Ülkemizin geleceğinde söz sahibi olacak olan çocuklarımızın geleceğe en iyi şekilde hazırlanmaları için öğretmenlerimize, idarecilerimize ve velilerimize önemli görevler düşmektedir. Bize düşen eğitim ve öğretim konusundaki aksaklıkları, eksiklikleri gidermek ve okullarımızın fiziki konumlarını en iyi konuma getirmektir. Öğrencilerimize güveniyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle; ilçemizde eğitim ve öğretime başlayacak olan öğrencilerimize, öğretmenlerimiz ile ailelerine en içten sevgi ve başarı dileklerimi sunuyor, “İlköğretim Haftasını” kutluyor ve 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılının hayırlı, uğurlu ve başarılı geçmesini temenni ediyorum” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.