MHP’de belediye başkanlarının karnesi hazır

Bahçeli’nin talimatıyla yerel seçimlere odaklanan MHP’li vekiller Meclis’in tatile girmesinin ardından seçim bölgelerine giderek çalışmalara başladı. Heyet, başkanlarının taahhütlerini ne ölçüde yerine getirdiğini gösteren raporlar hazırladı.

MHP, 2019 mart ayında yapılacak mahalli idareler seçimleri için bayram tatilinin bitmesinin ardından çalışmalarını hızlandıracak. Belediye başkanlarının taahhütlerini ne ölçüde yerine getirdiğini gösteren raporların incelenmesi tamamlanıyor.

HALKLA DİYALOGLARI İNCELENİYOR
Başkanların bugüne kadarki performansları, halkla diyalogları ve uyguladıkları projeler tek tek incelendi. Devlet Bahçeli’nin talimatıyla 2019 yerel seçimlerine odaklanan MHP’li vekiller TBMM’nin tatile girmesinin ardından seçim bölgelerine giderek yerel seçim için çalışmalara başladı.

RAPORLAR RAFTAN İNDİ
MHP genel merkez, 24 Haziran seçimleri öncesinde yerel seçimler için belediye başkanlarından taahhütlerini ne ölçüde yerine getirdiğini gösteren bir rapor hazırlamasını istemişti. Erken seçim kararıyla rafa kalkan raporlar, yeniden inceleme altına alındı. Yerel seçimler için hazırlığın başladığı MHP’de bayram tatilinin ardından raporlar incelenmeye devam edilecek. MHP, bunun dışında mevcut başkanlarının performansları hakkında vatandaştan ve teşkilattan bilgi aldı. Bu kapsamda başkanların bugüne kadarki performansları, halkla diyalogları ve uyguladıkları projeler de dosyalara eklendi.

EYLÜL AYINA KADAR ADAYLAR TAMAM
Raporları incelenen bazı belediyelerin adaylarının belli olduğu partide, aday belirleme çalışmalarının Eylül ayında tamamlanması bekleniyor.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.