Paksoy’dan Ziraat Odası’na ziyaret

abdullah-paksoy-ziyaret_20140108Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy, seçim çalışmaları kapsamında Elbistan Ziraat Odası’nı ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy, seçim çalışmaları kapsamında Elbistan Ziraat Odası’nı ziyaret etti. Burada konuşan Paksoy, hizmetlerin daha etkin yerine getirilmesi için sivil toplum kuruluşlarının görüşlerinin önemine işaret etti.

Elbistan Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ali Bulut ve meclis üyeleri tarafından karşılanan MHP Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy, 30 Mart 2014’te yapılacak yerel seçimlerin farklı olacağına işaret etti. Kahramanmaraş’ın büyükşehir olmasıyla birlikte köylerin ve beldelerin mahalleye dönüştürülerek Elbistan Belediyesi’nin hizmet alanı içerisine dahil edildiğini belirten Abdullah Paksoy, ilçe yönetiminde de sivil toplum kuruluşlarının görüşlerinin önemli olduğuna değindi. Paksoy, şunları söyledi: “Önümüzde 30 Mart 2014’te yapılacak yerel seçimler var. Bu seçim dolayısıyla da 1 Ocak’tan itibaren sivil toplum örgütlerini ve tüm resmi kurumları ziyaret etmeye başladık. Bugün de Ziraat Odası Başkanlığı’nda başkanımız ve meclis üyelerimizle toplantı yapacağız.

Bu seçim farklı bir seçim olacak. Bu yüzden Ziraat Odası olarak görüşler çok önemli. Yapacağımız programlarda da sizlerin görüşlerini alacağız. Elbistan; Kahramanmaraş’ın büyükşehir belediyesi olması dolayısıyla ilçemiz de büyükşehir sınırlarına dahil oldu. Yani bir alt kademe belediye oldu. Bundan dolayı artık Elbistan’da 69 köy ve 9 belde ile 14 mahallesiyle birlikte yaklaşık 93 mahallesi oldu. Artık tüm köyler de Elbistan Belediyesi’nin hizmet alanı içerisine girmiş bulunmaktadır. Ziraat Odası tüm köylere hitap ettiği için görüşleri bizler için çok önemli.

Ziraat Odası’nın köylerle iç içe bir yapıda bulunduğunu hatırlatan MHP Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy, “Köylerle daima irtibat halindesiniz. Bugün sizlerle fikir alışverişine geldik. İnşallah belediye başkanı seçildiğimiz zaman da sizlerle ve verdiğiniz fikirler doğrultusunda Elbistan’ı yönetmeye hazırız. Görüşlerinizi mutlaka bildirmeniz gerekir. Köy ve belde ziyaretlerinde sorun ve sıkıntıları dinliyoruz ama siz her zaman sıkıntıların içersinde olduğunuz için görüşleriniz çok önemlidir” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN BULUT: PARTİLER ÜSTÜ BİR KURUMUZ

Elbistan Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ali Bulut ise, Oda olarak siyaset ve partiler üstü bir kurum olduklarına vurgu yaptı. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy’a ziyaretinden dolayı teşekkür eden Başkan Bulut, “Biz Elbistan Ziraat Odası olarak partiler üstü bir kurumuz. Köylerimiz de her partiye gönül veren arkadaşlarımız vardır. Odamızın kapısından girildiği zaman siyaset biter ve yapacağımız hizmetler ön plana çıkar. Yerel yöneticilere hep başarılar diledik hiçbir zaman da sitemimiz olmadı. Bunu yaptın; bunu yapmadın demedik. Bizim sıkıntılarımızın asıl muhatabı merkezi hükümettir” dedi.

Elbistan’ın büyükşehir belediyesinden hizmet noktasında hak ettiği payı almasının gerekliliğine vurgu yapan Başkan Bulut; “Bundan sonra Özel İdare kalkıyor ve kaymakamlık hizmetleri bitiyor. Köylerimizin ve beldelerimizin hizmetleri Elbistan Belediyesi’nce yürütülecek. Temennimiz odur ki; seçilen arkadaşlarımız büyükşehirle uyumlu çalışır. Kararların Kahramanmaraş merkezden alınacağı bir gerçek. İnşallah Elbistan’ımız bu hizmetlerden hakkını alır. Şuana kadar alamadığımız gibi olmaz. Elbistan, şuanda hizmetlere susamış bir memleket. İnşallah büyükşehir olduktan sonra sıkıntılarımız bir nebze olursa giderilirse biz memnun oluruz. Sayın Başkanımıza da başarılar diliyoruz. Yolu açık olsun. Elbistan’ımıza ve ülkemize bu yerel seçimlerin hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Paksoy ve beraberindeki heyet daha sonra Başkan Bulut ve meclis üyeleri ile birlikte görüş alışverişinde bulundu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.