Başkan TÜRE Projelerini Anlattı

anamur_13514Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, aday olmasının ardından seçim bürolarının oluşturulması ile başlattığı seçim çalışmalarına dün de Tezcanlar Halı Sahada yaklaşık 3 bin kişi ile gerçekleştirdiği ve ileriye dönük projelerini anlattığı tanıtımı ile hız verdi.

Saat 09:30 da Pullu’da Tarsus Belediye Başkanı ve MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz’ın karşılanması ve yaklaşık 600 araçlık konvoy ile başlayan program MHP ilçe teşkilatının açılışı ile devam etti. İlçe Anamur’da dün gerçekleşen programlara MHP Mersin Milletvekili Mehmet Şandır, MHP Mersin Milletvekili Kadir Ural, Tarsus Belediye Başkanı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz, MHP Mersin İl Başkan Yardımcısı M.Ali Gökmen, Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı, Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, MHP Anamur İlçe Başkanı Erdal Bulut, MHP Kadın Kolları Başkanı Alime Yiğit, Ülkü Ocakları Başkanı Erkan Özateş, diğer Belediye Başkan Adayları ve 3 bin kişiye yakın vatandaş katıldı.

Sabah Saat 09:30’da Pullu’da Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz ve beraberindekilerin karşılandığı programda yaklaşık 600 araçlık konvoy Şehir Merkezinde tur attı, Belediye Başkanları Halkı selamladı. Saat 11:00’de Göktaş Mahallesi Camii yanındaki yeni MHP İlçe Binasının açılışı gerçekleştirildi. Saat 13:00’te Çarıklar ve 14:00’te de Ören Belde seçim bürolarının açıldığı program, Akşam saat 18:00’de İskele yolu üzeri Tezcanlar Halı saha’da yapılan ve yaklaşık 3000 bin kişinin katıldığı tanıtım toplantısı ile son buldu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan program Anamur Belediyesi Mehteran takımının gösterisi ile sürdü.Mehter takımı göz kamaştırdı.

anamur_13489MHP Mersin Milletvekili Mehmet Şandır, kürsüye çıkarak katılımcılara hitap ederken yerel seçimin genel seçim için bir başlangıç olduğunu ve bu seçimlerin ülkemiz için bir dönüm noktası olacağına değindi. Milletvekili Şandır, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’nin halı sahayı boydan boya kaplayan proje resimlerini ve planlarını göstererek, ‘İşte hizmetin belgesi’ diyerek MHP nezdinde bir ülküdaşımızın memleketine verdiği hizmet. İşte bir vatan sevdalısı memleket millet sevdalısı. İşte sözün sahibi.’ Diye hitap etti.

Tarsus Belediye Başkanı ve MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz’ın Tarsus’ta sürdürdüğü 20 yıllık belediye başkanlığının başarılarla ve hayata geçirilen örnek projelerle dolu olduğunu kaydeden Şandır, konuşmasında, Ak Parti iktidarının 11 yılda ülkeyi getirdiği bu kaos ortamından kurtulmak için MHP’nin iktidara gelmesinin artık şart olduğunu söyledi. “Ülkemizin bugün bir hırsızlık ve yolsuzlukla itham edilen bir hükümet tarafından yönetilmesi Türk Milleti için bir hakarettir.” Diyen MHP Mersin Milletvekili Mehmet Şandır, ülkemizin Ak Parti hükümetinden ve Ak Parti’yi de hükümet olmaktan kurtarmak için MHP’yi iktidar yapmaya mecburuz.” Dedi.

Şandır’ın konuşmasının ardından Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’nin 2009’da söz verdiği ve yüzde 90’ını gerçekleştirdim.’ Dediği projeleri ve seçildiği taktirde önümüzdeki dönemde yapmayı taahhüt ettiği projeleri slayt sunumu ile salondakilere tanıtıldı.
Kürsüye çıkan Belediye Başkanı Mehmet Türe, partili partisiz halı sahaya gelen vatandaşlar tarafından ayakta alkışlandı.

Başkan Türe ‘Güvenilmek, sevilmekten daha büyük erdemdir.’ Diyerek başladığı konuşmasının büyük bir bölümünü 5 yılda yaptığı projeleri ve sosyal etkinliklerini sinevizyon eşliğinde anlatmaya ayırdı. “Tek amacım, bana güvenerek emanet ettiğiniz Anamur’un geleceğini daha ileriye taşımak ve sizlerin karşısına boynu bükük çıkmamaktı.” Diyen Başkan Türe, bugün buraya gelerek desteğinizi sürdürüyor olmanız gösteriyor ki bana olan güveninizi kırmamışım. Desteğiniz için bir kez daha önünüzde saygı ile eğiliyor, teşekkür ediyorum.” Dedi. Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz’ın arkamızda olması bize büyük güç katıyor.” Diyerek Kocamaz’a olan güvenini ifade eden Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Kocamaz ile olan yol arkadaşlığının seçime kadar değil, mezara kadar olduğunu vurguladı.
Son olarak kürsüye çıkan Tarsus Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz da genel projelerinin içinde Anamur’a özel projelerini anlattı. Başkan Kocamaz, yeni büyükşehir yasası ile gelirinin yüzde 50’sinin Büyükşehir Belediyesine aktarılan ilçe gelirlerinin tamamının yine o ilçe için kullanılacağını söyledi. Salonda Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz için sık sık tezahürat yapıldı.
19 Mahalle muhtarlarına vaad edilen Notbooklarda Belediye Başkanı Türe tarafından tek tek muhtarlara verildi.

Programda son olarak MHP’ye katılan 50’yi aşkın vatandaşa MHP Anamur İlçe Başkanı Erdal Bulut tarafından parti rozeti takıldı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.