Karakaya: Yavaş benim rakibimdir

MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya, ‘Sağcılar solcuları mı, solcular sağcıları mı destekleyecek’ tartışmaları arasında Ankara’nın unutulduğunu söyledi. Karakaya, bir önceki seçimdeki yol arkadış Mansur Yavaş içinse, “Bu saatten sonra bir başka partinin adayıdır, benim rakibimdir” dedi.

MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü dolayısıyla basın mensupları ile bir araya geldi. Seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Karakaya, gazetecilerin CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş ile ilgili sorularını da yanıtladı. Bir gazetecinin, “Ankara’daki 3 adaydan ikisinin ülkücü olmasını nasıl değerlendiriyorsunuz” sorusu üzerine Karakaya, özetle şunları söyledi:
“Biz ‘Sağcılar solcuları mı, solcular sağcıları mı destekleyecek’ diyo konuşuyoruz ve Ankara unutuluyor. Ankara’nın gelceğini konuşalım, bu kent için neler yapılabilmeli projeleri ortaya koyalım. Birisi (Melih Gökçek) hayatının hiç bir döneminde ülkücü olmamıştır, MHP ile geçmişte alakası olmamıştır. Diğer bahsettiğiniz adayın da (Mansur Yavaş) bugün itibariyle MHP ve ülkücülük ile de hiçbir bağı kalmamamıştır. Ankara’da bu anlamda değerlendirme yapacak olursak, MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya’dır. Ama Karakaya da tüm Ankaralıların oyuna taliptir.

MHP’DEN OY GİTMEZ
Yavaş, içinde yetiştiği partisini bırakıp, tamamen ayrı bir siyasi zihniyeti olan bir partiye geçiş yapmıştır. Bu saatten sonra bir başka partinin adayıdır, benim rakibimdir. Benim tek iddiam var o da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olma noktasında öndeyim ve 30 Mart akşamı da başkan olacağımı iddia ediyorum çünkü 100 gündür alandayım. Sahadaki ses böyle diyor. MHP tabanından Yavaş’a oy gideceğini düşünmüyorum, çünkü MHP’nin başkan adayı zaten var.”

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.