Tütüncü Kepez’li sporcularla

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 7-16 yaş çocuklara yönelik 9 ayrı branşta organize ettikleri Yaz Spor Okulu’nu ziyaret ederek, öğrencilerle sohbet etti.

Kepez Belediyesi’nin, 7-16 yaş çocuklara yönelik organize ettiği ve geleneksel hale gelen yaz dönemi spor okulunu ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Amatör sporlara destek ve çocukların zihinsel, bedensel, sosyal ve kültürel gelişmesine katkıda bulunmak, sağlıklı nesiller yetiştirilmesi amacıyla düzenlenen Yaz Spor Okullarının öneminin altını çizdi.

Veliler ve çocuklar çok mutlu
Yaz spor okullarını açarak çocuklarımıza böyle bir imkanı sağladıkları için teşekkür eden veliler, yaz spor okulları sayesinde çocuklarımız, hem spor yapıyorlar, becerilerini geliştirip yeni arkadaşlıklar edinip, daha fazla sosyalleşip, çevrenin getirebileceği kötülüklerden kurtulduklarını belirtiler.
Yaz spor okullarında çok mutlu olduklarını belirten minik sporcular, hayallerinin büyük olduğunu belirterek, burada hoş vakit geçirip, sevdiğimiz sporları öğrendiklerini ve ilerde daha büyük takımlarda yer almak istediklerini bildirdiler.

Kepez’deki çocuklarımıza güzel imkanlar
Yaz Spor Okulu’nda, futbol, basketbol, voleybol, tenis, güreş, boks, tekvando, karate ve wushu olmak üzere toplam 9 branşta ücretsiz kurs verdiklerini belirten Kepez Belediye Hakan Tütüncü, “Kepez’deki çocuklarımıza spor konusunda çok güzel imkanlar sunuyoruz. Kepez’i bir spor ilçesi haline getirmek tek hedefimizdi. Kepez’i spor ilçesi haline getirdik. Bu yıl yaz spor okulumuza katılım sayımız 2500 üzerindedir. Kepez’deki 2500 öğrencimiz burada spor okullarında spor eğitimi alıyorlar. Hem sokağın kötü alışkanlıklarından uzak durmuş oluyorlar hem de spor alt yapısına destek oluyorlar.” Dedi.

Kepez Antalya’nın spor ilçesi
Başkan Tütüncü, konuşmasına söyle devam etti, “Her geçen gün nitelikli tesislerimizin sayısı artıyor. Özellikle geçtiğimiz yıl açmış olduğumuz tam olimpik yüzme havuzuna çok ciddi rağbet var. İlçemize yeni imkanlar sağlayabilmenin, daha güçlü hale getirdiğimiz için mutluluk içindeyiz. Kepez bir spor ilçesi olacak demiştik. Kepez şu an Antalya’nın spor ilçesi oldu. Şimdi yeni bir hedef daha ortaya koyuyoruz. Artık Kepez’i amatör sporlar noktasında ve alt yapı noktasında Türkiye çapında bir marka yapmayı planlıyoruz. Önümüzdeki beş yılımız da bu istikamete doğru yürüyeceğiz, çalışmalarımızı da bu yönde sürdüreceğiz.”

Geleceğimizi yetiştiriyoruz
Tütüncü konuşmasını şu sözlerle tamamladı, “Adeta bir sporcu fabrikası gibi çalışan spor okullarımız, Türkiye’de bir çok gencimizin keşfedilmesine ve özellikle spor altyapısına kazandırılmasına, profesyonel takımlarda yer almalarına çalışıyor. Kepez Belediyesi’nin spor okulları her yıl kendini geliştiriyor ve yeniliyor. Geleceğe bam başka bakıyor. Aynı zamanda çocuklarımızın, gençlerimizin geleceğe güçlü taşınması bakımından çok önemli.”

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.