HARRAN MHP’NİN KALESİDİR

MHP Şanlıurfa il Teşkilat Başkanı İbrahim Ocakoğlu; Harran da değişim şarttır, genç dinamik Vizyon sahibi belediye başkan adayımızla Harran hak ettiği hizmetleri alacak binlerce yıllık tarihi olan bu ilçemiz Türkiye’de turizmin başkenti Urfa’mızın da yüzakı olacaktır.” Dedi.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan MHP Şanlıurfa il Teşkilat Başkanı İbrahim Ocakoğlu şu görüşlere yer verdi: “1978 yılında Başbuğ Alparslan Türkeş Başbakan yardımcılığı döneminde yapılan Toprak reformu ile Harranlıların gönlüne giren MHP sevgisi günümüze kadar artarak devam etmiştir. Adı konulmayan Bu Gönül Bağı birçok kesimi kıskandırmıştır. Uzun zamandır hizmete susamış ihmal edilmiş bu ilçemize artık üç hilali sancağı asmanın zamanı gelmiştir. Harran da değişim şarttır, genç dinamik Vizyon sahibi belediye başkan adayımızla Harran hak ettiği hizmetleri alacak binlerce yıllık tarihi olan bu ilçemiz Türkiye’de turizmin başkenti Urfamızında yüzakı olacaktır. Haydi Harranlılar artık yeni hikayeler yazmak zamanı Harran MHP’nin vazgeçilmezidir. MHP’nin de Harran dan vazgeçmek gibi bir niyeti yoktur. Her seçimde MHP’nin yüzünü güldüren Harran 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde de MHP’nin Kalesi olduğunu bir kez daha kanıtlayacaktır. Yüreği vatan millet aşkı ile dolu olan Harranlı hemşerilerimizin üç hilalli sancağı tekrar Harran da dalgalanacaktır.” dedi.