Kurtulmuş Harran İttifakı ile İlgili Açıklamalarda Bulundu Ak Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş Habertürk’te katıldığı programda Harran’da Ak Parti MHP İttifakı ile ilgili açıklamalarda bulundu

Kurtulmuş Harran İttifakı ile İlgili Açıklamalarda Bulundu

Ak Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş Habertürk’te katıldığı programda Harran’da Ak Parti MHP İttifakı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Numan Kurtulmuş, “bizim hangi illerde MHP adaylarını destekleyeceğimiz Mersin, Adana ve Manisa’da çok açık, bendenizde Aday tanıtım toplantısına katıldım, katıldığımız yerlerde MHP’li arkadaşlarda geldi onlarıda taktim ettik. Diyelim ki Şanlıurfa’nın Harran İlçesinden MHP’li arkadaşımız aday gösterildi biz Ak Partili bir arkadaşımız adaymış gibi çalışmak zorundayız heryerde aynı şekilde çalışacağız gayret edeceğiz ve sonuçta biz iki kere ikiyi beş edeceğiz iyi bir sonuç alacağız bununda yoluda baştada ifade ettiğim gibi çalışmaktan gayret etmekten geçiyor.” İfadelerinde bulundu.

Bilindiği Üzere Ak Parti Harran’da Mehmet Özyavuz’u Aday göstermemiş MHP Adayı Mahmut Özyavuz’u destekleme kararı almıştı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.