Özyavuz’a Destekler Devam Ediyor

Cumhur ittifakının ortak aday olarak gösterdiği Harran Belediye Başkan Adayı Mahmut ÖZYAVUZ’A destekler devam ediyor.

Harran ilçesi Sugeldi, Bükdere, Çepkenli, Bozceylan Ve Tahılalan mahallerinden BİNİİCİL aşiretine mensup binlerce kişi MHP ve AK PARTİ’nin ortak Belediye Başkan Adayı Mahmut ÖZYAVUZ’A desteklerini belirtmek üzere seçim bürosunu ziyaret ettiler.

Dün farklı mahalle ve aşiretlerden gelen binlerce kişiyi seçim bürosunda ağırlayan Mahmut ÖZYAVUZ, bugün de Harran ilçesinin farklı mahallelerinden gelen BİNİICİL aşiretine mensup binlerce kişi ile seçim bürosunda bir araya geldi.

Selahattin AKMEŞE, Mustafa ACAR, İmam TANRIKULU ve İbrahim AYDAR grup adına yaptıkları açıklamada ” Biniicil aşireti olarak cumhur ittifakının adayı olan sn. Mahmut ÖZYAVUZ’a desteğimizi belirtmek üzere akrabalarımızla beraber bugün seçim bürosunu ziyaret ettik. Cumhur ittifakının başarısı için hepimiz bir olup beraber çalışacağız.” Diye açıklamalarda bulundular.