MHP’li Enginyurt Mehmet Özyavuz’a Yüklendi

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt Şanlıurfa Harran’ın MHP Akparti İttifak adayı Mahmut Özyavuz’a destek vermek için Şanlıurfa Harran’a geldi. Cemal Enginyurt Harran’da AK Parti Harran Belediye Başkanlığından istifa ederek Demokrat Partiden Harran Belediye Başkanlığına aday olacağı iddia edilen Mehmet Özyavuz’a sert sözleri ile yüklendi.

Enginyurt Harran’da Miting havasında Yaptığı konuşmasında, Devlet Bahçeli İle Recep Tayyip Erdoğan neyin peşinde Ülke Sevdasının peşinde devlet diyorlar birileri ısrarla Makam diyor bakın bir Cumhur İttifakı kuruldu bize Urfa’da sadece Harran’ı verdiler hiç sorgulamadık çünkü bize bin defa Vatan mı Makam mı deselerdi bin defa vatan deriz Birileri bakıyoruz su koymaya başladı birileri makamlarını bırakmamaya derdine düştüler o zaman biz o birilerini şunu deriz Ayıp edersiniz yazık edersiniz Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davasına zarar verirdiniz siz değilmiydiniz 16 Yıl boyunca Beraber yürüdük biz bu yollarda Beraber İslandık bu yağmurda Şimdi Cumhurbaşkanı harran-11-2-2019 Ülkücüleri vermişse saygı duyacaksınız.

Bunun İlerisini Gerisini tartışamayız Efendim ben şurdan aday olacağım Halk Beni Çok seviyor öyle yağma yok Harranlı Recep Tayyip Erdoğan’ı sevdiği için sana oy veriyor. Öyleyse sende Recep Tayyip Erdoğan’ın Harranlının Kararına saygı duyacaksın Beka İçin Milli Karar Cumhur İçin İstikrar diyeceksin.

Harranlı 31 Mart 2019 Türkiye’ye Öyle bir mesaj versinki Sayın Devlet Bahçeli Sayın Recep Tayyip Erdoğan Harranlı Size %100 Oy veriyor İfadelerinde bulunurken Düveçet, Bini imhimmed, Bini emir, Tayy, Eşşibil, Niemi ve Belenzi aşiretlerinden Harran cumhur ittifakına destek geldi Kanaat önderleri Fevzi ÇİFTÇİ ( FEVVAZ EDDİHLİZ ), İbrahim GÜN, Hüseyin KAYAM, Şeyh Abdulrezzak OK, İsmail BİLİZ, Hadi ÇİÇEK, Musa ÖNKOL ve İbrahim ÖNDER binlerce akrabalarıyla beraber, Şanlıurfa Harran’da Cumhur İttifakı adayı Mahmut ÖZYAVUZ’u seçim bürosunda ziyaret ederek desteklerini belirttiler.