Anamur Festivale Hazırlanıyor

Anamur 8.Uluslararası Kültür ve Muz Festivali’ne hazırlanıyor.

Anamur Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlıkları yürütülen 8.Uluslararası Kültür ve Muz Festivali sanatçıları belli oldu. Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe yaptığı açıklamada yoğun yatırımlar nedeniyle ara verilen festivalin bu yıl kısıtlı imkanlarla Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn.Burhanettin Kocamaz’ın desteği ile gerçekleştirileceğini, kültürel etkinliklerle birlikte Anamur Muzu’nun tanıtımının yapılacağını, çadırlar, standlar, Uluslararası halkoyunları gösterileri, batırık kokteyli, festival yürüyüşü, birçok etkinlik ve konserlerin gerçekleşeceğini belirtti. Festivale sanatçı olarak ise Kadir Somer, Oğuz Yılmaz, Hamiyet, Emre Altuğ ve Mustafa Ceceli’nin geleceğini, İpek Tanrıyar’ın da sunucu olacağını açıkladı.

Abanoz yaylası’nda festival kapsamında yayla şenliği düzenleneceğini kaydeden Başkan Mehmet Türe Anamurlular’ı ve tatilcileri muhteşem bir festivalin beklediğini belirterek herkesi 8.Uluslararası Kültür ve Muz Festivali’ne davet etti.