CUMHUR İTTİFAKI İLE GÖNÜLLER BİRLEŞTİ

Adana’nın baş mimarı Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, Ceyhan’da esnaf ziyaretinde bulundu.

‘CUMHUR İTTİFAKI İLE GÖNÜLLER BİRLEŞTİ’

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, 15 yıl belediye başkanlığı görevi ifa ettiği Ceyhan’da hemşerileri ile buluştu.

ADANA’DA geçmiş yirmi yılda yapılmayan hizmetleri yaparak, kentin kırsalından merkezine adil hizmet sağlayarak hemşerilerinin gönlüne taht kuran ve ikinci beş yıllık hizmet süreci için hazırladığı vizyon projelerle ulaşım odaklı, yenilemeye açık Adana’nın baş mimarı Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, 15 yıl belediye başkanlığı görevi ifa ettiği Ceyhan’da Ceyhan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Ali Alper Boydak ile birlikte hemşerileri ile buluştu.

Ceyhan merkez hal esnafını ziyaret ederek güne başlayan Başkan Sözlü, hal esnafı ile birlikte kahvaltı yaparak onlarla bir süre sohbet etti.

PATLICAN ÜZERİNDEN SİYASET YAPIYORLAR

Türkiye’de 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine giderken ısrarlı bir şekilde ekonomiden konuşulduğunu, karşı ittifakın patlıcan üzerinden siyaset yaptığını vurguladı. Başkan Sözlü, sözlerine “Bizim desteğimiz vatanı ve milletin bölünmez bütünlüğünedir. Sayın Cumhurbaşkanımız Adana’da ne konuştuysa Hakkari’de de aynısını konuştu. Devletin, milletin birliği, terörle mücadele” dedi.

“Mesele Ali Alper Boydak, Hüseyin Sözlü meselesi değil; mesele 31 mart sonrası sahte müttefiklerin hepsine karşı sayın Cumhurbaşkanımızın elini güçlendirmek, devletimizin dik duruşuna sahip çıkmak, omuz vermek meselesidir. Biz milletimizin sağduyusuna güveniyoruz” diyerek devam etti.

MHP Adana Milletvekilleri Ayşe Sibel Ersoy ve Muharrem Varlı ve Cumhur İttifakı Ceyhan Belediye Başkan Adayı Ali Alper Boydak’ın da hazır bulunduğu Ceyhan Sebze ve Meyve Hali ziyaretinin devamında heyet, esnafları ziyaret etti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.