Yusuf Baş: Soner Başkan ellerini açmış ‘gel beni kurtar’ diyor

Çukurova Belediye Başkan Adayı Yusuf Baş, ‘’inşallah biz, hem Çukurova’yı hem de Çukurova Belediyesini kurtaracağız. Soner Başkan da ellerini açmış ‘Yusuf Başkan gel beni kurtar’ diyor’’ dedi. Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik ise, ‘’Çukurova Belediyesi kurşunlandı. Çukurova Belediyesi’nde ateş edildi. Çukurova Belediyesi’nde çatışma çıktı’ haberleri yerine ‘vatandaşlarımız güllerle karşılandı, karanfillerle uğurlandı. Hizmetle karşılandı, duayla uğurlandı’ denilen yepyeni bir belediyecilik dönemi başlatmak istiyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Ak Parti İl Başkanı Şerif Güler ve her iki partinin ilçe başkanlarının katılımlarıyla Güzelyalı Mahallesi’nde Cumhur İttifakı Seçim İrtibat Bürosu açıldı.

YUSUF BAŞ: ‘’ARTIK ADANA’DA SİYASİ ÇEKİŞMELERDEN UZAK DURULMALI’’

31 Mart seçimlerinin Adana için tarihi bir fırsat olduğunu söyleyen Cumhur İttifakı Çukurova Belediye Başkan Adayı Yusuf Baş, ‘’İlçede Cumhur İttifakı’nın Adayı, Büyükşehirde Cumhur İttifakı’nın Adayı, Ankara da ise Cumhur İttifakı. Böyle bir fırsatı kaçırmamalıyız’’ dedi. Yusuf Baş, ‘’Soner Başkan ellerini açmış gel beni kurtar diyor. İnşallah biz hem Çukurova’yı hem de Çukurova Belediyesi’ni kurtaracağız. Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkan Adayı olarak Allah’ın izniyle inandık yola çıktık. Ve öyle güzel bir ittifak ki; Milliyetçi Hareket Partili inanmışlarla ve Ak Partili inanmışların hiç bir farkı yok. Öyle bir anlaştık ki; sanki kırk yıldan beri beraberdik. Samimiyet tam. Her iki partinin inanmış seçmeninden Allah razı olsun. Bu konuda riya ve siyaset yapmıyorum. Ak parti ve MHP kadrolarının ve inanmışlarının kararı tamam. Artık diyorlar ki, ‘Bizim sabrımız taştı Yusuf başkan. Biran önce sandık konsun’ diyorlar. İnşallah inandık ve kazanacağız’’ şeklinde konuştu.

YUSUF BAŞ: ‘’MİLLET İTTİFAKI LİSTELERİNDE KANDİL REFERANSLI MECLİS ÜYELERİ VAR’’

Cumhur İttifakı Çukurova Belediye Başkan Adayı Yusuf Baş, ‘’Geçmişte ki siyasi tercihlerimiz farklı olabilir. Farklı siyasi partilere oy da vermiş olabiliriz bu gayet normal. Bizim ittifakımız şeffaf. Karşımızda ise bir Millet İttifakı var. İyi Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi’yle olan tarafı normal. Buraya kadar demokratik buluruz. Kaldı ki; CHP ve İyi Parti’de bizimle yol yürüyen, bizimle siyaset yapmış birçok arkadaşımız var. CHP ve İyi Parti’den bize ciddi manada destek veren arkadaşlarımız da var. Onlar da bizim gibi yerli ve milli düşünüyorlar. Eskiden gizli kandil referanslı ortakları var diyordum artık onu demiyorum. Çünkü gizleyecek, saklayacak bir yerleri kalmadı. Meydanlardan sesleniyor kandil referanslı meclis üyeleri. İyi Parti’ye gönül vermiş benim yol arkadaşlığı yaptığım arkadaşlarım, CHP’ne gönül vermiş omurgalı, Atatürkçü, Milliyetçi, Cumhuriyetçi hemşehrilerim tercihlerini yaparken şehitlerimizin kanını düşünürler’’ dedi.

ÖMER ÇELİK: ‘’ÇUKUROVA, BELEDİYE BİNASINDAN YÖNETİLMEYECEK’’

‘’Çukurova’da kurşunların uçtuğu değil, çiçeklerin uçtuğu belediye istiyoruz’’ ifadeleriyle konuşmasına başlayan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Ömer Çelik, Çukurova Belediyesi’nin güçlü hizmet etmesi için Büyükşehir Belediyesi’nde Hüseyin Sözlü’nün seçilmesi gerektiğini vurgulayarak Güzelyalı Mahalle sakinlerinden Sözlü’ye destek istedi. Ömer Çelik ‘’Cumhur İttifakı’nın karşısında kim varsa şimdiye kadar ne söylediğini baştan sona dinlediniz. Memleket için hiçbir projeleri yok. Tek istedikleri şey Cumhur ittifakı zayıflasın. Türkiye’mizin şimdiye kadarki yürüdüğü yoldan geri çevirmek isteyenlerin eli güçlensin. Türkiye tökezlesin. Peki bir gün sonrası için, bir saat sonrası için söyleyebilecekleri bir şey var mı? Yok. Dolayısıyla, şunu unutmayalım. Yayınlanan videoları görüyorsunuz. Yapılan konuşmaları görüyorsunuz. Karşımızda hayırlı bir cephe yok’’diye konuştu. Çelik devamla ‘’Geçtiğimiz dönemde basına sürekli şu haberler düştü: ‘Çukurova belediyesi kurşunlandı. Çukurova Belediyesi’nde ateş edildi. Çukurova Belediyesi’nde çatışma çıktı.’ Bu, Adana’ya ve Çukurova’ya yakışmayan bir tablo. Şimdi biz yeni dönemde, ’Belediye’ye gelen vatandaşlarımız güllerle karşılandı, karanfillerle uğurlandı. Hizmetle karşılandı, duayla uğurlandı’ denilen yepyeni bir belediyecilik dönemi başlatmak istiyoruz. Bunu yapacağız, bunu başaracağız. Sevgili kardeşimiz Yusuf Başkan Belediye Başkanı olduğu zaman daha önce de söyledim size en önemli sözümüz şudur: ‘’Çukurova, Belediye belediye binasından yönetilmeyecek. Yine huzurunuza geleceğiz. Sayın Milletvekillerimiz olacak, sayın Belediye Başkanımız olacak. Sokak sokak, mahalle mahalle sizi dinleyeceğiz ve Çukurova Belediyesi’ni siz yöneteceksiniz’’

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.