Başkan Mahmut Özyavuz Harran’da Destan Yazdı

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti-MHP ortaklığı Cumhur İttifakının Harran Belediye Başkan adayı Mahmut Özyavuz, ilçede tarih yazdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Harran’da MHP ve AK Parti’nin ittifak adayı gösterilen Mahmut Özyavuz 31 Mart yerel seçimlerinde %54,90’lık oy oranı ile rakibine fark attı.

31 Mart yerel seçimlerinde Harran’da sıkmadık el, dokunmadık gönül bırakmayan genç siyasetçi Mahmut Özyavuz, vatandaşların büyük teveccüh ve desteği ile ilçede zafer elde etti.

Seçim sonrası bir açıklama yapan Harran’ın genç Belediye Başkanı Özyavuz ‘’Biz Cumhurbaşkanımıza ve Milliyetçi Harekat Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye söz vermiştik ve bu sözümüzü de aldığımız yüksek oy oranı ile tutmuş olduk.’’ Dedi.

Harranlı vatandaşlar ise seçimde yüksek oy alarak seçilen Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’a gece yapılan kutlama mitinginde yoğun sevgi gösterisinde bulunarak sloganlar attılar.