Başakşehir Bilgievi Öğrencileri Piknikte Buluştu

Başakşehir Belediyesi Bilgievleri Geleneksel Pikniği 6 Bilgievinden 3000 öğrenci ve velinin katılımıyla Şamlar Mesire Alanı’nda gerçekleşti.

Şamlar Mesire Alanı’nda Bu yıl 3.sü düzenlenen Geleneksel Başakşehir Bilgievleri Pikniği’ne Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Belediye Başkan Yardımcısı Haluk Dikbaş, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Basri Akdemir, Yazı İşleri Müdürü Mehmet Akif Göksu ve Cemil Meriç, Necdet Yıldırım, Cevdet Kılıçlar, Güvercintepe, Şahintepe ve Akif İnan Bilgievlerinde eğitim gören çocuklar ve velileri katıldı.

Çocuklar yılın yorgunluğunu attı
Ödüllü yarışmaların düzenlendiği oyunlarda kendilerini göstermek için kıyasıya yarışan çocuklar kimi zaman heyecanlı ve bol kahkahalı eğlencelerle tüm senenin yorgunluğunu attı.
Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, ev sahipliğini yaptığı piknikte tek tek aileleri dolaşarak çocuklar ve velileri ile sohbet etti. Ailelerle uzun uzun konuşan Mevlüt Uysal vatandaşların istek ve önerilerini de dinledi. Mevlüt Uysal’ın “Onlar yarınlarımızın doktor avukat ve mühendisleri” dediği Başakşehirli çocuklar Başkanl’ı aralarında görmekten mutlu oldular.

Aynı zamanda farklı bilgievlerindeki çocukların ve velilerin birbiriyle tanışmasına, kaynaşmasına vesile olan pikniğe katılan öğrenci ve velilerde organizasyonu çok güzel bulduklarını belirterek teşekkürlerini belirttiler.
Nariçi Üren: Çocuklarım bu pikniğe katılmayı çok istediler. İyi ki de gelmişiz güzel bir gün geçiriyoruz.
Sevda Serin Ataç: Çocukların ve ailelerin güzel bir gün geçirmesine vesile oldu. Bilgievlerinden çok memnunuz zaten. Başta Başkan Mevlüt Uysal olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.
Emine Karaaslan: Bilgievlerin kızım faydalanıyor. Çocuklarımızın okul dışındaki zamanlarını çok güzel değerlendirdikleri bir yer. Bu pikniği de aileleri ve çocukları bir araya getirmesi açısından çok yararlı buldum.
Havin Yaren Ataş: Bilgievlerini çok seviyorum. Bütün etkinliklere katılıyorum. Çok güzel bir gün geçirdik arkadaşlarımızla buluştuk. Bütün öğretmenlerime teşekkür ediyorum.
Şevval Kaya: Cevdet Kılıçlar Bilgievine gidiyorum. Bugün burada çok güzel vakit geçirdik.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.