Harran Belediyesinden Beklenen Turizm Atağı

Harran Belediyesi ve KEDV ( Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı ) işbirliğiyle Harran ilçemize yeni bir işletme kazandırıyoruz.

2019 yılının Göbeklitepe yılı olarak ilan edilmesinden sonra Şanlıurfa’da gözle görünen Turizm canlılığından sonra Harran Belediyesi’nde KEDV işbirliğiyle Harran’da butik otel ve restoran işletmesi açıyor.

Harran Belediye Başkanı Mahmut ÖZYAVUZ yaptığı açıklamada; Harran ilçemiz, tarihi ve eski yerleşim yeri olarak Unesco

Dünya Mirası geçici listesinde yer alıyor. Bu yılın Turizmde Göbeklitepe yılı ilan edilmesinden sonra Harran’ı ziyaret eden turist sayısında gözle görülür bir artış var. Biz belediye olarak gelen turistlerin Harran ilçemizde konaklaması zaman geçirmesi kişisel ihtiyaçlarını karşılayacakları butik işletmeleri hizmete açmak için gerekli çalışmaları başlattık.

Açacağımız Butik oteller, restoranlar ile hem ilçemizi ziyaret eden misafirlerimiz rahat zaman geçirecek hem Harranlı kardeşlerimize iş istihdamı sağlamış olacağız.; Dedi.