Zabıta Mevzuatı Eğitimi Tamamlandı

Birliğimiz Belediye Akademisi kapsamında 27-31 Ocak 2014 tarihleri arasında düzenlenen “Zabıta Mevzuatı Eğitimi” sona erdi. Belediyelere rehberlik etmek, gelişmelerine yardımcı olmak, iş ve işlemlerinin mevzuata uygun bir şekilde yürütülmesine ve uygulamada birliğin sağlanmasına katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen zabıta mevzuatı eğitimine elli kişilik katılım sağlandı.

Memurların Genel Hakları, Ödev ve Sorumlulukları’ndan Zabıtanın Görev ve Yetkileri’ne, İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatları’ndan, Gürültü Kirliliği ve Yönetimi’ne, Gıda Denetimi ve Cezalar Genel Sağlığın Korunması’na kadar çeşitli konularda uzmanlar tarafından sunumlar yapıldı. Eğitimin son gününde ise katılımcılara sertifikaları TBB Genel Sekreter Yardımcısı Cevdet Sökmen tarafından takdim edildi.