AK Parti adayı Barut: Yıllar sonra Manavgat’ı iktidarla buluşturmaya talibiz

AK Parti Manavgat Belediye başkanı adayı Recep Barut, Manavgat Belediyesi’ni iktidarla buluşturmaya kararlı olduğunu söyledi.

Turizm şehrine kalıcı yatırımlar yapmak için Manavgat’ın iktidarla buluşmaya hasret olduğunu belirten Barut, seçilmesi halinde ilçeye yapacakları yatırımlarla ilgili önümüzdeki günlerde partilerinin Antalya Büyükşehir Belediye başkanı adayı Menderes Türel’le birlikte açıklayacaklarını kaydetti.

Aynı zamanda Evrenseki Beldesi Belediyesi ve Manavgat Turizm Altyapı Birliği(MATAB) Başkanı olan Barut, parti binasında AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, Gençlik Kolları Başkanı Erhan Çetin, Ilıca Belediye Başkanı Fazıl Öz, Kültür ve Turizm Bakanı Yardımcısı Dr. Abdurrahman Arıcı, eşi Ayşegül Barut, eski AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Ercan Mekteplioğlu, İlçe Kadın Kolları Başkanı Eda Temur Tansak ve partililerle birlikte yaptığı basın açıklaması yaptı.

Parti binasında tebrikleri kabul eden Barut, 72 gün sonra yapılacak olan mahalli seçimde Manavgat Belediyesi’ni iktidarla buluşturmaya kararlı olduklarını kaydetti.

Kendisinin 3 dönemdir Evrenseki beldesinde belediye başkanlığı yaptığını hatırlatan Barut, Manavgat’ın sorunlarını iyi bildiğini 30 Mart’ta halkın sandıkta yetki vermesi halinde tek tek çözecekleri reçetenin var olduğunu söyledi.

Manavgat’ın dünya turizminde marka şehir olduğunu ve bunun iktidarla buluşmasıyla çıtanın daha da yükselteceğini aktaran Barut, “Allah nasip ederse 30 Mart mahalli seçimlerinde Manavgat Belediyesi’ni iktidarla buluşturmaya talibiz. Bu kapsamında seçim tarihine kadar ev ev, mahalle mahalle, belde belde ve kök köy dolaşarak halkımızı yerinde ziyaret ederek yapacağımız hizmetleri anlatacağız. Birbirimizle kenetlenerek Manavgat’ı iktidarla buluşturmak için var gücümüzle çalışacağız. Manavgat’ın yıllardır iktidarla buluşma hasretini Allah nasip ederse 30 Mart’ta gerçekleştirmek istiyoruz. ” diye konuştu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.