Altınok MHP’den oy koparamaz

Altinok MHPden oy koparamaz-kMHP Keçiören Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Tanrıverdi, Eski Belediye Başkanı Turgut Altınok’un BBP’den aday olmasının MHP’den oy koparacağının hatırlatılması üzerine, “Karşımızdaki aday kim olursa olsun. MHP’den bir şey koparamaz” dedi.

MHP Keçiören Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Tanrıverdi, eski Belediye Başkanı Turgut Altınok’un kendilerinden oy koparamayacağını savunarak, “AK Parti ile başa baş gidiyoruz. En yakın arkadaşlarımızla aramızdaki oy farkı yüzde 13” dedi.

Tanrıverdi, önceki akşam gazetecilerle yemekte bir araya geldi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tanrıverdi, Keçiören’deki seçim bürolarına yönelik saldırıyla ilgili olarak, “Seçim büromuzun camları kırıldı. Provakatif bir eylemdi. Şüphelendiğimiz kişiler var ama provakasyona gelmeyeceğiz. Daha sonra BBP ile Ak Parti arasında kavga oldu ses düzeni konusunda. MHP olarak bu olayların içinde olmayacağız” dedi.

KUCAKLAŞMADAN YANAYIZ
Eski Belediye Başkanı Turgut Altınok’un BBP’den aday olmasının MHP’den oy koparacağının hatırlatılması üzerine Tanrıverdi, “Karşımızdaki aday kim olursa olsun. MHP’den bir şey koparamaz. Çok güzel yol katettik. Yarış MHP ile AK Parti arasında. Anketler de bunu gösteriyor. Kavgadan değil, kucaklaşmadan yana olarak yola devam edeceğiz” dedi.

BAŞBAKANIN DA OYUNA TALİBİM
Keçiören’in sadece Kalaba’dan ibaret olmadığını, başka semtlerde başka sorunlar olduğunu ve tüm Keçiören’e sahip çıkacaklarını belirten Tanrıverdi, “Kalaba’ya muhtar değil, Keçiören’e başkan olacağım. Keçiören’e huzur ve güven getireceğiz” dedi. Başbakanın da Keçiören’de oy kullanacağını hatırlatan Tanrıverdi, başbakanın da oyuna talip olduğunu söyledi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.