HAYIRLI RAMAZANLAR

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, tüm insanlığa Ramazan ayının hayırlar getirmesini diledi. Rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan ayında herkesin huzurlu olmasını temenni eden Tollu, Erdemli Belediyesi olarak her yıl olduğu gibi bu ramazanda da vatandaşlara yönelik hizmetlerinin olduğunu söyledi.

Yaptığı açıklamada Ramazan ayının herkese huzur ve mutluluk getirmesini temenni eden Erdemli Belediye Başkanı Tollu, bu ayın bolluk ve rahmet ayı olduğunu dile getirdi. Bu ayın 11 ayın sultanı olduğuna dikkat çeken Tollu, bu ayda yapılan ibadet ve duaların daha faziletli olacağını Yüce Allah’ın bildirdiğini söyledi. Açıklamasında ramazanın tüm Türk ve İslam âlemine hayırlar getirmesini niyaz eden Tollu, şu ifadelere yer verdi:

“Ramazan ayı mağfiret, bolluk, bereket ayıdır. Bu ayda yapılan tüm ibadetlerin derecesi yüksektir. Bunu Cenab-ı Hak bizlere müjdelemektedir. Bu ayda tutulan orucumuz ve namazlarımız başta olmak üzere Yüce Mevla tüm ibadetlerimizi ve dualarımızı eksikleri ile birlikte kabul etsin. Sağlığımıza da dikkat etmemiz lazım. Yaz ayında olmamız sebebi ile oruçlu kimselerin çok fazla dışarıya çıkmaması gerekir. Bundan dolayı herkesin buna dikkat etmesi lazım.”

İFTAR SOFRASI HER AKŞAM HİZMET VERECEK
Erdemli Belediyesi olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da iftar sofrasının kurulduğunu ifade eden Belediye Başkanı Tollu, Alyans Düğün Salonunda her akşam vatandaşlara yönelik iftar sofrasının hizmet verdiğini söyledi ve tüm vatandaşları davet etti.

ETKİNLİKLER YAPILACAK
Her ramazan ayında etkinlikler yapıldığını kaydeden Tollu, bu yıl Hacıalanı’ndan, Esenpınar’a, Elvanlı’dan Avgadı ve Erdemli merkeze kadar birçok yerde Ramazan şenlikleri yapacaklarını duyurdu. İlahi konserleri, Urfa Sıra Gecesi, Hacivat Karagöz, semazen, orta oyunu, ateşbaz ve sihirbaz gösterileri eşliğinde birçok etkinlik yapacakların kaydeden Tollu, ilk etkinliğin 13–14 Temmuz tarihlerinde Hacılanı’nda gerçekleştirileceğini söyledi. Tollu, ayrıca 26 Temmuz Cuma günü Grup Ayna’nın Erdemli’de bir konser vereceğini müjdeleyerek sözlerini sonlandırdı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.