Çamlıca’da Duble Yol Asfaltlanıyor

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Çamlıca mevkiindeki duble yol asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Çamlıca mesire alanı, Okçu ve Güveççi mahallelerine ulaşımı kolaylaştırmak ve ulaşım konforunu arttırmak amacıyla devam eden duble yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek saha ekibinden çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Ayrıca yol çalışmalarını yürüten saha ekibi ile bir süre sohbet eden Başkan IŞIK ekiplere çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Çamlıca mesire alanı, Okçu ve Güveççi mahallelerine ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla çalışmalarına başlanılan yol, 2 Km. uzunluğunda, 24 m genişliğinde çift gidiş çift geliş şeklinde planlandı.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK’a, Belediye Başkan Yardımcıları Salih ÖZDEN, Abdullah DAMCI, İlyas BAHAR, Murat ARIK, Fatih GÖLGELİ, Ali İhsan ERTAŞ Okçu Mahallesi Muhtarı Ali Yaman ve birim müdürleri eşlik etti.