Etimesgut Gençlik Meclisi resim, müzik ve beden eğitimi alanlarında kurs açıyor

GENÇLER HAREKETLENDİ

Etimesgut Kent Konseyi Gençlik Meclisi, ilçedeki gençlerin yararlanacağı birçok sosyal ve kültürel aktiviteyi hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Gençlik Meclisi ve Etimesgut Belediyesi Sürekli Eğitim ve Uygulama Merkezi(etiSEM) işbirliğiyle Güzel Sanatlar ile Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okullarına hazırlık kursları düzenlenecek. Yetenek sınavıyla öğrenci alan Güzel Sanatlar Bölümü branşlarından Resim ve Müzik bölümleri için kayıtlar başladı. Kent Konseyi etiSEM dersliklerinde düzenlenecek resim ve müzik kursları üniversite eğitmenleri tarafından verilecek.

BEDEN EĞİTİMİ KURSLARI
Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen diğer bir kurs ise Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okullarına girmek isteyen öğrenciler yakından ilgileniyor. Üniversitelerin bu bölümlerini okumak isteyen gençler için kurslar açılacak. Gençler, alanlarında uzman spor hocaları nezaretinde sınavlara hazırlanacaklar. Kurslar, Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadyumu çim sahada düzenlenecek. Kursiyerler, sıkı bir spor eğitiminden geçerek, sınavlarda başarılı olmak için ter dökecekler.

ŞUBAT’TA DERS BAŞI
Her iki kurs için kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler etisem.etimesgut.bel.tr adresinden detaylı bilgileri öğrenebilecekler, ön kayıt işlemlerini de gerçekleştirebilecekler. Kayıt yaptıran üniversite adayları Şubat’ın ilk haftası ders başı yapacaklar.

GENÇLERİN GELİŞİMİNİ ÖNEMSİYORUZ
Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, gençlerin her alanda gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla birçok kurs ve etkinlik düzenlediklerini belirterek, “Kent Konseyi’miz bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Meclisimiz ve etiSEM’in ortaklaşa gerçekleştirdiği güzel projeler var. EtiSEM’le gençlerimizin ihtiyaç duyduğu alanlarda kurslar açıyoruz. Gençlerimizi ücretsiz olarak düzenlenen bu kurslarımıza davet ediyorum” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.