TOKİ’ye Dev Proje

toki-kGölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Gölbaşı TOKİ Konutlarında yaşayan kadınlar ile kahvaltıda buluştu ve ses getiren 5 yıldızlı spor ve kültür merkezi projesinin müjdesini verdi.

Gölbaşı Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezindeki kahvaltılı toplantıda TOKİ Konutlarında yaşayan kadınların istek ve önerilerini dinleyen Başkan Yakup Odabaşı 5 yıldızlı spor ve kültür merkezi sözü verdi.

“YENİ DÖNEMİN İLK PRESTİJ PROJESİ OLACAK”

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, TOKİ Konutlarının en büyük eksiği olan spor ve kültür merkezinin yeni dönemin ilk prestij projelerinden biri olacağını açıkladı. Gölbaşı Belediyesi tarafından yapılacak olan tesiste bay ve bayanlar için 700’er metrekarelik iki ayrı yüzme havuzu bulunacağını açıklayan Başkan Odabaşı, projenin hazır olduğunu ve en kısa sürede yapılacağını bildirdi.

Başkan Odabaşı, projenin ayrıntılarını da açıklayarak şunları söyledi:

“Bu prestij projemiz, beş katlı olarak yaklaşık 7.000 metrekare bir alanı kapsayacak ve çok yönlü olarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Tesiste havuzların yanı sıra soyunma odaları, duş alanları, bayanlar için fitnes salonu, erkekler için fitnes salonu, Türk hamamı, Fin hamamı, sauna, bayanlar lokali, gençlik merkezi, kafeterya, alışveriş alanları, çok amaçlı salonlar, konferans salonu, düğün salonu, mutfak, açık teras ve alışveriş alanları bulunacak.

SÜRPRİZ PROJE SEVİNDİRDİ

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nın açıkladığı prestij proje TOKİ Konutları kadınlarında büyük sevinçle karşılandı. Kadınlar, Gölbaşı Belediyesi’nin yapmış olduğu hizmetlerden fazlasıyla memnun olduklarını ifade ederek en büyük ihtiyaları olan böyle bir kompleksin sözünü verenBelediye Başkanı Yakup Odabaşı’na teşekkür ettiler.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.