MHP adayı Pekdoğan: Seçimi kazanmak istiyoruz

MHP Belediye başkan adayı Mustafa Pekdoğan, 30 Mart’ta seçimi kazanmak istediklerini ve bu konuda önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Seçim çalışmalarının demokratik bir ortamda geçtiğini belirten Pekdoğan, Kırıkkale halkının teveccühlerinden memnun olduklarını bildirdi.

Amasya eski Belediye Başkanı Hüseyin Baş ve eski Sungurlu Belediye Başkanı Fevzi Örslü, Kırıkkale Belediye başkan adayı Mustafa Pekdoğan’ı ziyaret ederek, seçim çalışmalarında başarılar diledi. Seçim bürosuna günde yüzlerce vatandaşın geldiğini belirten Pekdoğan, vatandaşların teveccühlerinden memnun olduklarını belirterek, vatandaşların, hizmetin en iyisini hak ettiğini söyledi. Kendisine destek olan herkese teşekkür eden Pekdoğan, yerel seçimlerde önemli işler yaparak Kırıkkale’nin gelişeceğini ve 10 yıllık döneminin sona ereceğini ifade etti. Birlik ve beraberlik içinde seçimin kazanılacağını belirten Pekdoğan; bir olalım, birlik olalım, diri olalım diyerek herkesi MHP altında çalışmaya davet etti.