Harran Belediyesi öğrencilere hazırlık kitapları dağıttı

Harran Belediyesi Üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere deneme sınavlarını ve soru bankası kitaplarını evlerine teslim etti.

Dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de görülen korona virüs salgını tedbirleri kapsamında geçici süreliğine kapanan Harran Belediyesi Kültür ve Gençlik Merkezinde Üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere deneme sınavı ve soru bankası kitapları Kültür merkezi öğretmenleri tarafından evlerine götürüldü.

Farklı branşlarda sınavlara hazırlanan öğrenciler Korona virüs salgını dolayısıyla okullara verilen arada “Evde Kal” çağrılarına uyarak, evlerinde kalıp derslerine çalışıyorlar. Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un talimatlarıyla sınava hazırlanan öğrencilere deneme sınavı ve soru bankası götüren yetkililer, görsel sanatlar fakültelerine hazırlanan öğrencilere de resim kâğıdı, resim kalemi, duralet ve kıskaç hediye ettiler.

Her daim eğitme destek olduklarını ifade eden Başkan Özyavuz; Öğrencilere moral mektubu da yolladı. Başkan Özyavuz mektubunda şu ifadelere yer verdi.

“Sevgili Öğrenciler,

Bilindiği üzere dünya genelinde ve ülkemizde korona virüs sebebiyle eğitim ve öğretime ara verildi. Bu önlemler sizlerin, ailenizin ve tüm ülkenin sağlığı için alınmıştır. Hepinizin heyecan ve sabırsızlıkla; okulunuza, arkadaşlarınıza ve öğretmenlerinize kavuşacağınız günleri heyecanla beklediğinizi biliyoruz.

Unutmayın ki bugünler geçecek ve sizler yepyeni, sağlık ve mutluluk dolu günlere kavuşarak, hedeflerinize, hayallerinize daha güçlü adımlarla ilerleyeceksiniz. Güzel günler yakındır ve benim de sizler gibi aynı heyecanı aynı sabırsızlığı yaşadığımı bilmenizi isterim.

İnanıyorum ki hep birlikte sabır ve inanç ile bugünleri atlatacağız. Bu nedenle evlerinizde geçirdiğiniz bu zamanı kendinizi geliştirerek ve Milli Eğitim Bakanlığımızın verdiği eğitimlere devam ederek, derslerinizi ihmal etmeden geçirmenizi diliyorum. Çünkü bugünler bittiğinde hepinizin yeni bilgileri öğrenme hevesiyle okullara, değerli öğretmenlerinize koşacağını biliyorum.

Harran Belediyesi olarak eğitim camiasına sonsuz desteğimiz her daim devam etmektedir ve her zaman olduğu gibi bugünde sizin yanınızdayız ve yanınızda olmaya devam edeceğiz. Bizim önceliğimiz sizlerin sağlıklı koşullarda kaliteli eğitim alabilmesidir. Bizler eğitim için koyulan her bir tuğlanın; siz değerli öğrencilerimizin geleceğini inşa ettiğinin farkındayız. İşte bu sebeple size her daim rehber ve öncü olmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Sizler bizlerin bugünleri ve yarınlarısınız. Sizler ev de kalıp derslerinize çalışmaya, bizler ise sizler için yeni bir gelecek inşa etmeye devam edeceğiz.”

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.